Jak na vlásky?

973
9.3.13 10:50

Jak na vlásky?

Ahoj, potřebovala bych poradit. Už si nevím rady :nevim: Dcera má dlouhé, husté a pevné vlasy a při každém česání mi pláče, že ji to tahá! Vyzkoušeli jsme snad všechny druhy hřebenů, zaplétat vlásky na noc, kondicionér na rozčesávání a nic :nevim: Nemáte někdo nějaký nápad, co by pomohlo? Jenom upozorňuji, že dceru neostříhám… max. trochu zkrátit nebo sestříhat ale nic radikálního…díky :mavam: PS: fotku dcery mám v mém albu, tak pro představu se můžete mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1998
9.3.13 10:52

Rozcesavat od koncu, pomalinku sirokym hrebenem, jakmile rozceses konce, zase pridas cca dva tri centimetry..sice to bude trvat dlouho, ale urcite to bude tahat min..ja mam vlasy k zadku a rozcesavam je cca 10-15 minut, kdyz se nechci tahat. Nedel to silou, ale jemne, jakmile se to zadrhne, postupne od koncu procesavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
9.3.13 10:53

A co ten hřeben tangle teezer? Mě teda pomohl dost a to se mi dělají přírodní dredy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.3.13 10:55

@Mauzik2 já se snažím od konce ale vždy se tam objeví nějaký chumel, který musím holt rozčesat a to je potom breku, je mi ji líto ale asi to jinak nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.3.13 10:56

@Žirafátko mi máme hřeben na rozčesávání z kančích žíní nebo co to je :think: a taky nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
9.3.13 10:58

@Zdeňka86 kdyz narazis na chumel, tak chyt pramen nad chumelem a rozcesej ten chumel na dlani..malou nezathas(chce to cvik) a chumel rozcisnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.3.13 11:01

@Mauzik2 já se vždycky tak snažím aby ji to nebolelo :( už ji kolikrát nechám aby si ty vlásky rozčesala sama, ať ji to tak nebolí. Ale když ji chci dodělat, tak stejně se něco najde…myslíš, že pomůže ty vlásky pár centimetrů zkrátit?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
9.3.13 11:03

Zkusit to muzes, ale me podle fotky neprijdou zas az tak dlouhy, aby to byla takova tragedie..nehraje na tebe obcas dceruska divadylko? mozna efilackama prostrihat, aby nebyly vlasy tak huste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.3.13 11:06

@Mauzik2 má je až po lopatky a na 7 roků husté a mevné oproti jiným stejně starým holčičkám! No divadýlko bych řekla, že ne…ty slzičky jsou pravé a ona je taková citlivá, tak právě že nezatne a hned pláče :roll: někdy mi připadá jediné řešení to sestříhat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
9.3.13 11:11

Já teda nevím, ale když přijde baba s hustýma vlasama do kadeřnictví, pochybuju, že při rozčesávání by nějak trpěla bolestí. Vždyť se dají vlasy chytit pramem po pramenu a opatrně to rozčesat. Já mám taky delší vlasy, i po kondicionéru mám chumle, ale nečešu se tak aby mě to bolelo. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
9.3.13 11:13

Ja bych zkusila prostrihat to tema efilackama, kdyby si bydlela v Susici, mohla bych ti je pujcit, pripadne i malou ostrihat, jsem kadernice..efilacky jsou takovy zubaty nuzky a na husty vlasy jsou uplne super..zkusila bych to a kdyz ani to by nepomohlo, tak zkusit sestrihat..jinak z kondicieru me zabira uplne nejobycejnejsi z lidlu..a vlasy si myju zasadne brezovym nebo koprivovym samponem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
9.3.13 11:14

@Jůlinka T. presne tak, rozcesava se tkz. damskym hrebenem (sirsi zuby, cca 3 mm mezery)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.3.13 11:15

@Jůlinka T. to jo ale když se ženská češe sama tak si ty vlasy rozčeše podle svého ale kdyby se nechala rozčesat od někoho jiného, tak by jí to asi taky nebylo příjemné! A dcera přece jenom ty culíky nezvládne sama, takže ji to musím rozčesát sama a ať se snažím, jak se snažím, stejně jí to tahá…asi jsem na to levá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
9.3.13 11:18

@Zdeňka86 kohokoli jsem cesala, nikdy ho to netahalo, vzdy se asi stokrat ptam, zda netaham..nejlepsi je rozcesavat vlhke vlasky..jsou i kondicionery na suche vlasy ve spreji, jen to nastrikas a rozceses..zkouselas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.3.13 11:19

@Mauzik2 no jo, ale bydlíme jinde, asi budu muset skočit ke kadeřnici. My používáme šampón head a shoulders a kondicionér co jsem koupila u nás v jednotě. Když jí vlásky spláchnu, tak jsou krásné a jemné ale po usušení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí