Jak najít partnera s miminkem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak najít partnera s miminkem?
Zdravim,
urcite nejsem prvni ani posledni maminka a tak se ptam, jak probiha seznamovani, kdyz uz jsme dve baby a ne jen jedna. Mam dvoutydenni holcicku a uz od 4. mesice jsem sama. Otec dcerky se neangazuje a nejevi zajem,.proto neni ani v RL uveden…
Za jakekoliv rady a pribehy predem dekuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi bych se nyní soustředila hlavně na miminko, ten pravý se časem objeví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mysliš, že malá bude miminko už napořád, nebo je nutné najít si chlapa dokud miminko je? máš dítě, užívej si ho a užívej si i to, že tě nic netlačí a teda samozřejmě ho můžeš potkat, jak zítra, když ti pomůže s kočárkem do tramvaje, jsem tady četla, že jedna holčina se zadala už v těhotenství a novej přitel s ní šel k porodu, ale to je spíš vyjimka…a teda jestli hledáš primárně „tatínka“ a živitele, tak na to bych se vykašlala úplně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nemáš teď dost starostí ohledně dítěte? Nebo hledáš sponzora? (pokud potřebuješ sex, na to si někoho najdi ale proboha nehrň se hned do náruče dalšímu co tě opustí) Nejdřív si užij klidu, maximálně se věnuj dítěti. Až odroste, někdo se zatím objeví. Upřímně, oplodnil tě blbec, opustil, a ty za půl roku hledáš dalšího? Já sama jsem potřebovala delší čas a vyplatilo se ![]()
Příspěvek upraven 06.07.16 v 23:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LidkaMat Když jsem měla dvoutýdenní miminko, tak chlap byl to poslední n co jsem byla schopná myslet
Nech to osudu, užívej si miminko, je malinkatá, já osobně si neumím přestavit v tom kolotoči kojení, přebalování, uspávání ještě plánovat rande ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zustala jsem sama s 6 měs. starou holčičkou a taky jsem neměla ani pomyšlení se hned s někým seznamovat chodila jsem do práce starala o dítě takže kolotoč strašný, později jsem začla chodit ven kolem roku a pul na kávu, ale malou jsem do toho netahala až v 2 a pul letech tedy o dva roky později jsem našla toho pravého se kterým jsem seznámila i dcerku, ale kdybych ji měla tahat na každé rande plantala bych ji tím zbytečně hlavičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LidkaMat píše:
Zdravim,urcite nejsem prvni ani posledni maminka a tak se ptam, jak probiha seznamovani, kdyz uz jsme dve baby a ne jen jedna. Mam dvoutydenni holcicku a uz od 4. mesice jsem sama. Otec dcerky se neangazuje a nejevi zajem,.proto neni ani v RL uveden…
Za jakekoliv rady a pribehy predem dekuji.
Seznamování probíhá úplně normálně. Ale moc si nedokáží představit, ze v řeším tuto otázku v šestinedělí. Nemáš kam spěchat. A pokud možno vybirej do budoucna lépe než otce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak ja byla sice s ex az do roku dcery, ale uz v tehotenstvi, kdy nam to nefungovalo jsem se divala kolem…
Sveho manzela se kterym mam dalsi deti jsem poznala na seznamce na netu, dali jsme si par rande a bylo to a naprosto chapu, ze se chces i v sestinedeli seznamit.
- Citovat
- Upravit
:-)
Ahoj, tak určitě se neuzavírat, nesedět sama v koutku doma s dítětem-naopak-jezdit na víkendy s přáteli, hodně chodit mezi lidi (přes přátele se dá někdo najít). Další možnost-inzerce/seznamka - v tom případě se sejít jen na veřejném místě, za bílého dne, nesdělovat, kde bydlíš (dokud dotyčného nepoznáš).Já tě chápu-někoho k sobě prostě potřebuješ - potřebujete
a ještě můžeš s někým mít další dítě nebo děti (když budeš chtít). Další možností je hledat i bezdětného, který je o dost starší a touží po rodině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, ale jí se narodilo dítě, není ve vězení ani nemá nakažlivou nemoc. Vážně nevidím důvod, proč by se měla skrýt před světem a přestat toužit po štěstí.
Myslím, že nemá smysl hledat partnera na sílu. Pokud budeš v pohodě, srovnaná se svou situaci a budeš si uživat život tak, jak přichází, tak se partner najde sám. Držím ti palce, ať máš radost ze své dcery brzy s kým sdílet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po ex nevěře jsem vztah ukončila v pátém měsíci těhotenství a zůstala sama, nechtěla jsem nikoho. Takové ty pocity samoty přišli však velmi brzo a obzvlášť když vidíte ty rodinky venku na procházce a toužíte po tom taky, jen tak si vyjít s partnerem a dítkem. Na vše jsem byla sama, malá byla milionový miminko takže času na přemýšlení a samotu bylo moc. Hledala jsem na seznamkách, protože potkat někoho s čerstvým miminkem v kočárku venku bez nálepky svobodná je nemožné. S pár muži jsem si psala, polovina z toho mě vnímala jako zoufalku která bude dobrá na sex, z té druhé poloviny byli asi dva co byli moc mladí a studovali a zbylí byli fajn, ale nedopadlo to…nikdy jsem do toho ale malou netahala, věděli o ní ale ji jsem nechtěla brát na nějaký rande. Pak v půl roce malé jsem se seznámila s božským chlapem, vlastně jsem ho znala z dětství z místa kam jsem jezdila na prázdniny jako malá, byl boží a já si říkala že nemám šanci…začali jsme si psát a sem tam přijel a koukali jsme filmy a kecaly…no a teď jsme spolu skoro šest let, máme ročního chlapečka, svatba nám klepe na dveře a dceru on zkrátka zbožňuje. Takže rada zní, psát si někde s muži bude fajn, nicméně většinou budeš v jejich očích snadný terč na zásun…to pravé pak přijde dřív či později, hlavně drž malou stranou ať pak nemá v případě omylu guláš
hodně štěstí přeji a gratuluji k holčičce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
Holky, ale jí se narodilo dítě, není ve vězení ani nemá nakažlivou nemoc. Vážně nevidím důvod, proč by se měla skrýt před světem a přestat toužit po štěstí.Myslím, že nemá smysl hledat partnera na sílu. Pokud budeš v pohodě, srovnaná se svou situaci a budeš si uživat život tak, jak přichází, tak se partner najde sám. Držím ti palce, ať máš radost ze své dcery brzy s kým sdílet.
V tom druhem odstavci mas pravdu. Proste jit sebevedome zivotem a cekat, co prinese. V podstate tedy nehledat. Jenze z uvodniho prispevku zakladatelky citim opak, ze chce hledat, ruzne se seznamovat apod. A to dle meho cesta k potkani zivotniho partnera neni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já si na rozdíl od ostatních myslím, že je úplně přirozené takhle přemýšlet, když je dítě malé. Když se podíváte na ten spící uzlíček, tak vás jistě napadne, že nemá tátu a že byste chtěly, aby ho měl. A že se bojíte budoucnosti, sama to dítě vychovávat, nejistota, hormony, strač´šný mix…
Takže, nehledej, on příjde. Je spousta tatínků s malými dětmi, kteří nemají partnerku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existuje seznamka pro nezadané a rozvedené lidi s dětmi - porozvodu.cz. Můžeš se mrknout, já to tam neštudovala, tak nevím co tam je a není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nespecham...
Ja neplanuji a netrvam na tom, ze to ma byt ted… Mam v hlave jen miminko, ale jak to eventuelne probiha me zajima. Nikam se nehrnu to je jasne ![]()
Holky nedelejte hned zavery… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit