Jak najít zákazníky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
@Marcelka89 A kam?
Natiskni si letáčky a zanes je k dětským dr do čekárny, klidně i k dospěláckým, pak kadeřnictví, kosmetika, solární studia… kde chodí hodně lidí.
Snad to zabere
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo se zkus zeptat v pekárně, zda by ti nevzali nějaké cukroví. Roznes letáky, postav si ceduli před barák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na čelo
…né promiň, ale zkus si dát inzeráty třeba k pokladnám do malých obchodů, nebo na poštu (prostě vytiskni si něco jako vizitky) nalep na sloupy inzeráty. A držím pěsti, aby se ti zákazníci ozvali! ![]()
- Citovat
- Upravit
Napeč vzorky cukroví, které chceš za úplatu péct na vánoce a odnes to se svýma vizitkama tam, kde mohou být potenciální klientky, tedy asi ženy, co nemají moc času - mateřská škola, mateřská centra, školy, to vše v době vyzvedávání dětí, kdy tam ty zákaznice budou přítomné, možná čekárny na úředach, atd.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kontaktuj ty zákazníky, kterým jsi pekla loni..udělej lepší cenu než má paní co tě vyšplouchla a máš o práci postaráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To, ze se hodis inkognito, neznamena, ze to prestane byt reklama
No ono vesmes jinak se pomalu zacit neda, letacky muzes zkusit, ale obavam se, ze ti ve finale presahnout naklady na peceni prijmy z neho. Nejlepsi reklamu udela spojojeny zakaznik, proto je lepsi zamenit „letos takhle pecu poprve“ za „uz muzu pect max. pro dva lidi, mam toho moc“
- Citovat
- Upravit
@Misuldy píše:
Odkud jsi? Hned bych si objednala![]()
zrovna jsem to chtěla napsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na netu je hodně odkazů kam vložit inzerát zdarma a letáčky nalepit na dveře paneláků, a dát inzerát i do obchodů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych brala ![]()
do školky na nástěnku, do sámošky na nástěnku…velké obchoďáky taky mají nástěnky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a nebo letáčky přímo do schránek. Mě takhle pravidelně přistává ve schránce Avon katalog a už jsem na to alergická…ale cukroví by mohl zabrat
![]()
- Citovat
- Upravit
Taky záleží, za kolik bys měla kilo.Tady místní paní dělá kilo cukroví za 250.- (má inzerát právě u pokladny malého obchůdku) a lidi říkají, že je to moc drahý.
- Citovat
- Upravit
Zakládám anonymně, aby to nebylo povážováno za reklamu.

. Ještě mě napadlo rozvěsit zítra letáčky..
Letos peču prvně sama na sebe cukroví - několik let jsem pekla pod jednou paní, ale ta si letos přibrala vnučku, takže já jsem přišla o každoroční brigádu.
Rozhodla jsem se tedy to zkusit sama na sebe. Ale už nějak nevím, kde sehnat zákazníky. Rozeslala jsem email všem známým, na FB jsem poslala zprávu všem kontaktům. Rodiče a babička udělali to samé. Kontaktováno přes 200 lidí a z toho mám jen 1 zákazníka
Ale dál nevím. Poradíte, jak se hledají zákazníci? U tohohle je to těžké, věřím, že když letos ty zákazníky seženu, tak příští rok už to bude mnohem lepší.. Ale jak je sehnat?