Jak najít zákazníky

Anonymní
9.11.12 18:23

Jak najít zákazníky

Zakládám anonymně, aby to nebylo povážováno za reklamu. :)
Letos peču prvně sama na sebe cukroví - několik let jsem pekla pod jednou paní, ale ta si letos přibrala vnučku, takže já jsem přišla o každoroční brigádu. :(
Rozhodla jsem se tedy to zkusit sama na sebe. Ale už nějak nevím, kde sehnat zákazníky. Rozeslala jsem email všem známým, na FB jsem poslala zprávu všem kontaktům. Rodiče a babička udělali to samé. Kontaktováno přes 200 lidí a z toho mám jen 1 zákazníka :zed:. Ještě mě napadlo rozvěsit zítra letáčky..
Ale dál nevím. Poradíte, jak se hledají zákazníci? U tohohle je to těžké, věřím, že když letos ty zákazníky seženu, tak příští rok už to bude mnohem lepší.. Ale jak je sehnat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Marcelka89
9.11.12 18:25

Dej si inzeráty :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.12 18:26

@Marcelka89 A kam? :think:

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
9.11.12 18:28

Odkud jsi? Hned bych si objednala :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
74217
9.11.12 18:29
@Anonymní píše:
@Marcelka89 A kam? :think:

Natiskni si letáčky a zanes je k dětským dr do čekárny, klidně i k dospěláckým, pak kadeřnictví, kosmetika, solární studia… kde chodí hodně lidí.
Snad to zabere :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.11.12 18:29

Nebo se zkus zeptat v pekárně, zda by ti nevzali nějaké cukroví. Roznes letáky, postav si ceduli před barák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
9.11.12 18:30

Na čelo :roll:…né promiň, ale zkus si dát inzeráty třeba k pokladnám do malých obchodů, nebo na poštu (prostě vytiskni si něco jako vizitky) nalep na sloupy inzeráty. A držím pěsti, aby se ti zákazníci ozvali! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5328

Napeč vzorky cukroví, které chceš za úplatu péct na vánoce a odnes to se svýma vizitkama tam, kde mohou být potenciální klientky, tedy asi ženy, co nemají moc času - mateřská škola, mateřská centra, školy, to vše v době vyzvedávání dětí, kdy tam ty zákaznice budou přítomné, možná čekárny na úředach, atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557

Kontaktuj ty zákazníky, kterým jsi pekla loni..udělej lepší cenu než má paní co tě vyšplouchla a máš o práci postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

To, ze se hodis inkognito, neznamena, ze to prestane byt reklama ;) No ono vesmes jinak se pomalu zacit neda, letacky muzes zkusit, ale obavam se, ze ti ve finale presahnout naklady na peceni prijmy z neho. Nejlepsi reklamu udela spojojeny zakaznik, proto je lepsi zamenit „letos takhle pecu poprve“ za „uz muzu pect max. pro dva lidi, mam toho moc“

• Citovat
  • Upravit
14090
@Misuldy píše:
Odkud jsi? Hned bych si objednala :-) :palec:

zrovna jsem to chtěla napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.11.12 18:32

Na netu je hodně odkazů kam vložit inzerát zdarma a letáčky nalepit na dveře paneláků, a dát inzerát i do obchodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
9.11.12 18:32

Taky bych brala :lol:
do školky na nástěnku, do sámošky na nástěnku…velké obchoďáky taky mají nástěnky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mackenzie
9.11.12 18:33

Jo a nebo letáčky přímo do schránek. Mě takhle pravidelně přistává ve schránce Avon katalog a už jsem na to alergická…ale cukroví by mohl zabrat :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Mackenzie
9.11.12 18:34

Taky záleží, za kolik bys měla kilo.Tady místní paní dělá kilo cukroví za 250.- (má inzerát právě u pokladny malého obchůdku) a lidi říkají, že je to moc drahý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat