Jak napsat MD do CV?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ja mam v životopisu rodičovská dovolena/péče o deti, listopad 2012 az dosud
![]()
Deti tri, nejmladsi mel v zari tri, rodicak mam do 4let, starší deti na jare 8 a 6. Od listopadu hledám práci na zkrácený uvazek. Byla jsem asi na 10pohovorech. Od brezna nastupuji na poloviční uvazek.
Popravdě jsem se nesetkala s tim ze by se me vyptávali na počet deti, hlidani, ocr, zapojení manzela atd. Je pravda, ze jsem hledala jen zkrácené uvazky, s poctem deti a jejich vekem jsem se netajila, stejne se to casem dozvi. Dle meho nema cenu lhat nebo psat nepravdivé informace do životopisu.
Mam pred sebou poslední tyden volna, po temer 8letech se budu vracet do práce, pocity mam smisene. Na jednu stranu se tesim na druhou mam obavy jak to vse zvládnu, ale zatim převládají kladné pocity. Drzim vsem palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni lehke hledat novou praci po rodicaku, kdyz se nemame kam vratit. Nektere nazory mi tady prijdou jakoze jsme po 4 letech doma s deckem odepsane. Chapu, ze to neni pro zamestnavatele terno. Ale taky to neznamena, ze jsme totalne v haji. Neco se prece najit musi! ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo, a ja tedy na RD delam svemu priteli ucetnictvi (je osvč), ale nevim, zda si to muzu napsat do CV, kdyz to neni ofiko.
- Citovat
- Upravit
U nas ve meste je o jakekoliv lidi nouze, takze zadnou nezamestnanou matku neznam. Problem je zkraceny uvazek, slusne penize, aby to nebylo na smeny a dojizdeni nekam do prumyslove zony. Kancelarske prace nejsou moc dobre placene (a neni to cista administrativa), v Lidlu ci ve fabrice si vydelate vic. Jinak ja napsala do CV u posledniho zamestnavatele od 2013 spoluprace formou DPP, takze kazde personalistce tu muselo byt jasne:-)
- Citovat
- Upravit