Úřednická zkouška - daně a poplatky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ja tedy ne na FÚ ale ossz, byla jsem tam od ledna, hned v únoru jsem dělala zkoušku. Test, tam jsem mela jednu chybu, ale ústní bylo jako maturita. Vylosovat si otázky, jit na potitko, tam jsem mela k dispozici zákoníky, 15-20minut pod dohledem a pak hned pred komisi. V ten den nas tam bylo 12, 4 neudelali. Vubec je nezajímalo, že tam jsem chvili, mimo muj obor, že je to vse uplne nové. Ptali se hodně na teorii a dávali hodně otázek. Neměli snahu pomáhat. Ale dala jsem to na první pokus. Jo a kraj královéhradecký.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj
Brzy mě čeká úřednická zkouška. A ráda bych o tom zjistila pár informací. Pracuji na finančním úřadě teprve čtvrt roku po mateřské a už mě „donutili“ se přihlásit na tyto zkoušky. Sem z toho hrozně vynervovná, nevím, jak to probíhá, jak moc do hloubky šťourají, tak hledám někoho, s touto zkušeností, kdo by mi poradilTest, 300 otázek, to už sem se naučila, na to si i docela věřím. Ale ta zvláštní část, té se bojím. A ještě spadám pod Středočeský kraj, kde jsem slyšela, že jsou hodně přísní, tak sháním, co je na tom pravdy. Mám dvojčata, učím se po nocích, sem na ně sama, takže to je pro mě jak psychicky tak fyzicky náročné. Ke každé otázce vím nějaký základ, ale co jsem četla i na netu, tak to nestačí. Nerada bych o práci přišla, mám jí ráda, i mé kolegyně, bohužel nikdo, krom jedné, která před měsícem odešla, nikdo zkoušku nedělal, všichni jsou tam dlouho a té, co to dělala, tak jsem se nevyptávala, protože mám prostě „ještě čas“. Jen vím, že to neudělala
Takže mi to moc nepřidává. Najde se tu někdo, kdo by trošku věděl, co a jak?
Anonymně prosím, finančák, Středočeský kraj a dvojčata… zase každý nemusí vědět, že tu sem. Snad chápete
Ja uz to mam za sebou nekolik let…sprava dani a poplatku a spravni rad…tez jsem se ucila po nocich..doma dve maly deti…pro me byla tezsi písemna cast…je to hodne o slovičkaření…ustni byla v pohode…muzes i nahlidnout do zakonů kdyz jsi na potítku a nam i radili…predpokladam Benešov u Prahy?
- Citovat
- Upravit
Úřednická zkouška - daně a poplatky
Zdravím, jak jste zvládla zoz? Bylo to hodně těžké? Taky mě čeká zkouška…můžu nějaké info? Klidně soukromě do zprávy. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZOZ zvláštní část - při správě daní a poplatků
Hezký den, mohla bych požádat zda nemáte někdo vypracované otázky prosím, budu též dělat ZOZ - zvláštní část při správě daní a poplatků, byla bych velmi vděčna.
Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Mě čekají přednášky od prosince… (jiná specializace) Potkáme se? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj vsem urednicim, muzu se zeptat zakladatelky a tech co uz maji po, jak dopadla ÚZ - obor dane?
Verim, ze vsichni na 1* ![]()
Jsem v uplne stejne situaci, 2 male deti, malo casu a za 14 dni zkousky ![]()
Obecnou cast uz jen dopiluju na 100%, ale z te ustni zvlastni casti mam hruzu, mam vypracovanou pulku, ale v hlave gulaš.
Poradily byste prosim, jakym zpusobem a jak moc do hloubky jste pri studiu sly? Jestli Vam pri zkousce znalosti stacily, nebo bylo treba znat vic/miň?
Predem dekuji za jakoukoli radu ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, prosím, kdo máte hotovo, můžete napsat jak zkouška probíhala? Mám jít za měsíc a mam z toho velký vítr.. vůbec mi to neleze do hlavy…děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvláštní část zkouška Daně, poplatky
Dobrý den, prosím, nemáte někdo vypracované otázky k zláštní části ZOZ Daně, poplatky? Byla bych velmi vdečná, ráda za nějaký poplatek odkoupím. Děkuji Lenka, email tomaskovalenka89@gmail.com
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka732 píše: Více
Nemusíš nic odkupovat. Pohledej na webu ministerstva vnitra, tam se zveřejňuje ke každému oboru služby studijní materiál, kde jsou přesně ty informace, jaké budeš potřebovat. Aspoň před 7 lety, když jsem dělal zkoušku, to tak bylo. Pochybuju, že by se to zrušilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Test, 300 otázek, to už sem se naučila, na to si i docela věřím. Ale ta zvláštní část, té se bojím. A ještě spadám pod Středočeský kraj, kde jsem slyšela, že jsou hodně přísní, tak sháním, co je na tom pravdy. Mám dvojčata, učím se po nocích, sem na ně sama, takže to je pro mě jak psychicky tak fyzicky náročné. Ke každé otázce vím nějaký základ, ale co jsem četla i na netu, tak to nestačí. Nerada bych o práci přišla, mám jí ráda, i mé kolegyně, bohužel nikdo, krom jedné, která před měsícem odešla, nikdo zkoušku nedělal, všichni jsou tam dlouho a té, co to dělala, tak jsem se nevyptávala, protože mám prostě „ještě čas“. Jen vím, že to neudělala
Takže mi to moc nepřidává. Najde se tu někdo, kdo by trošku věděl, co a jak?
Brzy mě čeká úřednická zkouška. A ráda bych o tom zjistila pár informací. Pracuji na finančním úřadě teprve čtvrt roku po mateřské a už mě „donutili“ se přihlásit na tyto zkoušky. Sem z toho hrozně vynervovná, nevím, jak to probíhá, jak moc do hloubky šťourají, tak hledám někoho, s touto zkušeností, kdo by mi poradil
Anonymně prosím, finančák, Středočeský kraj a dvojčata… zase každý nemusí vědět, že tu sem. Snad chápete