Názor personalisty - odmítli mě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
To je prostě automatická odpověď která ti říká - mail jsme dostali, ozveme se, pokud ne, tak sorry jako.
Nijak extra bych se na to nespoléhla.
Příspěvek upraven 18.02.20 v 11:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me to neznamena nic a je to automaticka odpoved nastavena na vsechny zivotopisy, co prisly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu taky dotaz.. Píše se do životopisu stav (vdaná atd.) a děti? Děkuji za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat někoho zkušeného, zda tato odpověď na můj životopis značí ještě nějakou šanci na pohovor, nebo je tato odpověď vlastně zamítnutí, ale jen v jiné formě. Odpověď přišla za dva dny. Pokud bych zaujala, asi by se ozvali telefonicky, že? Děkuji
Je to automatická odpověď s jasně stanovenými pravidly, aby pak nemuseli odepisovat sto lidem, že nejsou vhodnými uchazeči… Pokud zaujmeš, napíšou, zavolají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mayunka píše:
Můžu taky dotaz.. Píše se do životopisu stav (vdaná atd.) a děti? Děkuji za reakce
Ne, to opravdu ne. A nesmí se tě ani zeptat.
- Citovat
- Upravit
@mayunka Není potřeba to psát, dříve se to tam psalo, ale teď to může být každému u zadele
Max napíšeš rodičovskou, aby se nedivili, proč bude několik let pauza od zaměstnání.
- Citovat
- Upravit
Jasně, zaujala jsi je a tak ti dneska zavolaj, ze pokud se nikdo lepsi do 28.2. nenajde, tak te vezmou. Ale kdyz se najde, tak sorry jako
a uz se neozvou. Takze stejne informace k prdu, akorat po telefonu ![]()
Neznamena to vubec nic, jen to, ze vyhodnocovat budou do 28.2. Neboj, prace snu se najde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale Jako bezdetna jsem hledala praci, chlap mi pri pohovoru celkem neprijemne rekl, ze su mlada a za chvili jim pujdu pryc a budou mi platit materskou
Pak po RP sem mela zase problem s tim, ze dite je maly a bude furt marodit ![]()
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe píše:
@mayunka Není potřeba to psát, dříve se to tam psalo, ale teď to může být každému u zadeleMax napíšeš rodičovskou, aby se nedivili, proč bude několik let pauza od zaměstnání.
Já osobně budu psát zaměstnavatele toho stávajícího
pravda nemám obor, že třeba je rozhodující, že už tři roky advokátku nebo mzdovou účetní, lékařku nedělám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji všem, asi to zní zoufale, ale uz hledám práci několik měsíců a jsem z toho fakt už zoufalá, bohužel hledám práci pouze ma ranní směnu bez víkendů. Posílám všude životopisy a ani do pitomý fabriky mě nechtějí. Přijdu si jako prašiva
![]()
- Citovat
- Upravit
@mayunka píše:
ja to do zivotopisu psala. Ale neni to nutnost.
MD, RD jsem si odbyla u zamestnavatele, takze jsem ji nepsala
Příspěvek upraven 18.02.20 v 11:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shadowbabe píše:
@Lalelale Jako bezdetna jsem hledala praci, chlap mi pri pohovoru celkem neprijemne rekl, ze su mlada a za chvili jim pujdu pryc a budou mi platit materskouPak po RP sem mela zase problem s tim, ze dite je maly a bude furt marodit
No já bych to brala tak, že aspoň víš, že pro takové blbce člověk pracovat nechce. A to myslím zcela vážně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Bubla Bůčková Ja právě zaměstnána už nebudu, koncem RP si budu hledat práci novou, takže v mém případě asi budu muset RP uvádět ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lalelale @shadowbabe děkuji. No já tam normálně psala, kdy byla rodičovská dovolená. Ale můj chlap si právě myslel, že i ten stav a ty děti tam mají být. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chci se zeptat někoho zkušeného, zda tato odpověď na můj životopis značí ještě nějakou šanci na pohovor, nebo je tato odpověď vlastně zamítnutí, ale jen v jiné formě. Odpověď přišla za dva dny. Pokud bych zaujala, asi by se ozvali telefonicky, že? Děkuji