Názor personalisty - odmítli mě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66800
18.2.20 11:27
@shadowbabe píše:
@Lalelale Jako bezdetna jsem hledala praci, chlap mi pri pohovoru celkem neprijemne rekl, ze su mlada a za chvili jim pujdu pryc a budou mi platit materskou :lol: Pak po RP sem mela zase problem s tim, ze dite je maly a bude furt marodit :lol:

materskou zamestnavatel neplati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
18.2.20 11:27

@mayunka Nene nemusí ;)

• Citovat
  • Upravit
2193
18.2.20 11:29
@Anonymní píše:
Dekuji všem, asi to zní zoufale, ale uz hledám práci několik měsíců a jsem z toho fakt už zoufalá, bohužel hledám práci pouze ma ranní směnu bez víkendů. Posílám všude životopisy a ani do pitomý fabriky mě nechtějí. Přijdu si jako prašiva :,( :,( :,(

Doporučuju nepsat email ale zajít osobně. Zkusit se dostat k personalistovi, prohodit pár slov ať si vás zapamatuje, dneska najít kvalitní lidi je kums takže když zaujmete příjemným vystupováním atd máte větší sanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
18.2.20 11:34
@kavulenka píše:
Doporučuju nepsat email ale zajít osobně. Zkusit se dostat k personalistovi, prohodit pár slov ať si vás zapamatuje, dneska najít kvalitní lidi je kums takže když zaujmete příjemným vystupováním atd máte větší sanci

Já to nechci nějak hatovat, ale tohle mi přijde naprosto ujetý. Dokážeš si představit denně pět lidí z ulice, který přešlapujou na recepci a dožadují se personalisty, protože i když vlastně firma ani nikoho teď neshani, tak oni chtějí osobně předat personálnímu svůj kvalitní životopis, protože co kdyby. To se možná vztahuje na pár podniku, jinak to působí naprosto hloupě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.2.20 11:37

@kavulenka ne- to fakt není dobrý nápad naklusat bez předchozdí domluvy do nějaké firmy a chtít se jít představit na personální. Prostě člověk bude rušit. A ano, zapamatují si ho ale ne v pozitivním slova smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.2.20 11:38
@kavulenka píše:
Doporučuju nepsat email ale zajít osobně. Zkusit se dostat k personalistovi, prohodit pár slov ať si vás zapamatuje, dneska najít kvalitní lidi je kums takže když zaujmete příjemným vystupováním atd máte větší sanci

Tak tohle, prosím tě, nikomu neraď. Je to ujetý a věř mi, že personalisti o to nestojí. Mají svojí práce dost a nepotřebujou se ještě věnovat všem, kteří tam přijdou zaklepat na dveře. A co víc, ty si možná říkáš, že na tom nic není, ale vypadá to dost zoufale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.2.20 11:45
@Anonymní píše:
Dekuji všem, asi to zní zoufale, ale uz hledám práci několik měsíců a jsem z toho fakt už zoufalá, bohužel hledám práci pouze ma ranní směnu bez víkendů. Posílám všude životopisy a ani do pitomý fabriky mě nechtějí. Přijdu si jako prašiva :,( :,( :,(

Chápu, ale někdy to trvá delší dobu, než člověk natrefí na to, co by se mu líbilo/vyhovovalo. Záleží, co umíš, pokud můžeš jen do fabriky, tam je těžší sehnat práci jen na ranní směnu. Potřebujou, aby se jim to tam točilo, takže hledají u lidí určitou flexibilitu, plus samozřejmě máme tu spoustu cizinců na tuhle práci, a ty jsou jim tam schopný sedět 12 hodin denně, od pondělí do neděle… Zkus se domluvit na pracáku, třeba by ti vyšla nějaká rekvalifikace. Samozřejmě nevím, jaký máš vzdělání, ale třeba by to mělo smysl. Totiž, ne každá rekvalifikace smysl má. Taky nečekej pouze na inzeráty, ale zjisti si, sleduj, jaké firmy jsou u vás ve městě a v okolí a hlídej si přímo jejich webovky, protože né každá firma inzeruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
18.2.20 11:46
@kavulenka píše:

a nebo si personalista řekne sakra to je ten otrapa co jsem si kvůli němu nedojedl svačinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
18.2.20 11:49

Vim, ze MD zamestnavatel neplati, vedela jsem jiz jako bezdetna a je docela smutne, ze pan vedouci se mnou pohovor to nevedel :lol: Jinak jak je psano, tak lepsi je osobni kontakt, ovsem ne dozadovani se nadrizenych a personalistu, ale mnohy postaci vytisknout si zivotopisy a obejit si napr mesto a pokud naleznu nabidku prace, kde splnuji pozadavky, tak zajit dovnitr, poskytnout zivotopis, hezky podekovat a poprat pekny den. Co se tyka pouze rannich smen, tak ja mela docela problem, takze nakonec jsem nasla praci v obchodaku na klasicky 12tky a kdyz jsem mela smenu, vyzvedaval z MS partner. Ted cekam druhe, po RP si budu hledat praci novou a sama su zvedava :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.20 11:50

Holky, kdyz uz je tu zalozene tema, tak se teda taky zeptam (snad to zakladatelce nevadi). Posilala jsem zivotopisy a z jedne prace o kterou fakt stojim mi odepsali, ze dekuji za zajem a moji kvalifikaci budou pravdepodobne shanet od zari a ze se mi na jare ozvou s jejich nabidkou. Mam to chapat tak, ze je velka sance, ze me pozvou na pohovor? Sorry za anonym, ale kolegyne z prace tu je a nechci aby se rozkriklo, ze odchazim, vi to zatim pouze vedeni.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
18.2.20 11:54
@mayunka píše:
@Lalelale @shadowbabe děkuji. No já tam normálně psala, kdy byla rodičovská dovolená. Ale můj chlap si právě myslel, že i ten stav a ty děti tam mají být. :)

Vůbec. To už bys tam mohla psát i počet domácích zvířat. Ano, v ČR byl dlouho nešvar, a někde pořád ještě je, že zaměstnavatel se na děti i přímo zeptal a lidi to poslušně psali už do cv, ale ptat se na to nesmí a v cv ta informace nemá co dělat.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
18.2.20 11:58
@Anonymní píše:
Holky, kdyz uz je tu zalozene tema, tak se teda taky zeptam (snad to zakladatelce nevadi). Posilala jsem zivotopisy a z jedne prace o kterou fakt stojim mi odepsali, ze dekuji za zajem a moji kvalifikaci budou pravdepodobne shanet od zari a ze se mi na jare ozvou s jejich nabidkou. Mam to chapat tak, ze je velka sance, ze me pozvou na pohovor? Sorry za anonym, ale kolegyne z prace tu je a nechci aby se rozkriklo, ze odchazim, vi to zatim pouze vedeni.

Mozne to je, ale samozrejme bych nepocitala s nicim na 100% v tomhle mne zivot dost poucil :) Jak by se ozvali na jare, domluvit se muzete, ale chtela bych prislib pisemne. Muzes pak taky cekat jak kul v plote bez prace :think:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
18.2.20 11:58
@Anonymní píše:

Pokud o tu práci stojíš, na jaře bych se jim připomněla. Na mě třeba jednou zapomněli a když jsem se ozvala, tak mě k pohovoru přizvali a místo jsem dostala. Šance může být a nemusí, to ti nikdo neřekne. Zkus to a uvidíš, držím palce :)

• Citovat
  • Upravit
2193
18.2.20 12:10

@Vercsi148 pardon a co vám na to přijde ujeté a zoufale? A mě přijde zase ujeté že dospělý člověk se neumí zeptat na práci třeba osobně, nebo aspoň zavolat. Přijít do firmy a říct, dobrý den přinesla jsem životopis, chci se zeptat zda máte volné místo, pokud ne tak budu ráda že mě zařadit do poradniku… Neříkám že rám mají vykecavat… Jako pardon ale mezi 180 životopisy málo který zaujme… A je to stejnak o osobnosti personalisty… Třeba my jsme v kanceláři vždycky byli raději když životopis někdo přinesl osobně, protože člověk hned viděl jak působí

Příspěvek upraven 18.02.20 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.2.20 12:11

@ka2ka a nebo… A nebo kdzy mu přijde 180 životopis kde ten člověk je třeba průměrný tak šance jsou celkem náhodně… Ono je to taky rozdíl hledat ve velkém městě, nebo menším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat