Jak napsat výpověď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jak napsat výpověď?
Ahoj, jak napsat výpověď když je pracovní poměr dohodou? Co vše má obsahovat a jak to má vypadat? Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ebixa je to tam starý, já potřebuju řadu spíš od někoho kdo takovou výpověď psal, na internetu si to samozřejmě najít umím, ale je tam těch vzorů několik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Však tam nemusíš psát paragrafy stačí napsat jen to hlavní… co na tom chceš ještě vykoumat? jinak napsat to nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misssha2 výpověď není dohodou na to bacha to je něco jiného.
ty už jsi v práci nějak domluvená?
pokud jde o ukončení pracovního poměru dohodou tak vzoru najdeš spousty a možná je i lepší sepsat zaměstnavateli jakýsi návrh a nechat to napsat jeho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quinny no ono nejde o mě ale o přítele, a má ve smlouvě napsaný že je to pracovní poměr dohodou a má tam asi 19 paragrafu, ani peníze nedostává, to je jeden z několika důvodů proč chce odejít a na zaměstnavateli to určitě ne je to blbec a než by to napsat tak by to byl rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepiš výpověd, ale dohodu o ukončení pracovního poměru, na datu atd se případně domluv se zaměstnavatelem, ale já jsem nikdy nedávala výpověď, ale dohodu o ukončení prac. poměru. Stačí to napsat svými slovi, jakože od tohoto data tam pracuje a chce skončit k tomu a tomu datu. a místo pro podpisy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misssha2 Ahoj, napiš mi mailovku do SZ a pošlu Ti to, co jsem teď psala v práci
- Citovat
- Upravit
No ale to může podat okamžitou výpověď, když mu neplatí…
Lopata s. r.o.
Praha 6
111 01
Věč: Okamžité zrušení pracovního poměru
Vážený pane Lopato,
u Vaší společnosti jsem zaměstnán na základě pracovní smlouvy ze dne 1. 9. 2013 jako dělník na stavbě.
Do dnešního dne mi byla vyplacena část pouze část mzdy za měsíc prosinec 2013 a leden 2014 s vysvětlením, že mi zbývající část společnost doplatí o několik dní později. Mzda byla splatná 15. ledna 2014 a 15. února 2014.
Do dnešního mi dlužná mzda nebyla vyplacena, proto v souladu se zákoníkem práce ruším okamžitě výše uvedený pracovní poměr. Pracovní poměr zaniká dnem doručení tohoto okamžitého zrušení pracovního poměru.
Zbývající dlužnou část mzdy ve výši 35.000,– Kč, mi poukažte na bankovní účet, uvedený ve své pracovní smlouvě, a to nejpozději do 15. 5. 2014. V opačném případě budu nucen domáhat se svého práva soudní cestou, žádám Vás tedy o odstranění tohoto protiprávního stavu.
Děkuji a jsem s pozdravem
Alois Krumpáč
nar. 1.1.1968,
bytem Koněvova
Praha 3, 130 00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misssha2 ale dohoda je dohoda. Tu musi podepsat obe strany. Pokud je zamestnavatel takovy jak pises. Tak asi bde pritel muset napsat vypoved ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele a dohodou… já myslela, že je dohoda o provedení práce a nebo dohoda o pracovní činnosti? tak jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud o pracovní činnosti
Není-li sjednán způsob zrušení dohody o pracovní činnosti, je možné ji zrušit dohodou účasníků ke sjednanému dni. Jednostranně může být zrušena z jakéhokoliv důvodu nebo bez uvedení důvodu s 15denní výpovědní dobou, která začíná dnem, v němž byla výpoveď doručena druhému účastníkovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky moc prosím o radu. Mám smlouvu na dohodu o provedení práce a ted bych potřebovala smlouvu ukončit, protože nastupuji jinam. Můsím mít napsanou výpověd?
Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit