Jak naučit dítě pít ze skleničky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
24.7.21 16:21
@Jaaanča píše:
A kdy jsi začala pití řešit? Já si myslím že bych do ní nějaké tekutiny dostat měla když pije málo mléka, navíc je teplo. A když má zájem pít ze skleničky tak bych ji v tom ráda pomohla, jen nevím jak :nevim:

Nijak, musi k tomu dozrat.
Zkus brcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
24.7.21 16:59

Přiznám se, že jsem podobné věci děti nikdy cíleně neučila. Syn prostě najednou jeden čas začal tu vidličku používat správně. Napil se ze sklenice. Už ani nevím, kdy to bylo. Až přišel čas. V 10m teda rozhodně ne :) To jsme tak teprve začali zavádět nějaký učící hrneček, do té doby pil ze lžiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
24.7.21 18:22
@Murka píše:
Mě se to mladší naučila ve vaně při hraní s hračkama, cca v těch deseti měsících. Měla různé kelímky a zkoušela. Nejdřív se kuckala, ale ta pár dní už jsme zkoušeli i na suchu.

Syn taky tak. Taky někdy kolem toho 10. měsíce. Ta vana je na tohle super, že nevadí nějaké to polití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
24.7.21 18:52

My kupujeme malé plastové lahve s vodou, kde je takový ten naustek, má to třeba Rajec, obě děti z toho umely bez problémů pít už před jejich 1. rokem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.7.21 20:17

Podle me pomůže jen čas. Ja jsem taky zkoušela ucit pit z panáka, spis pro zábavu. Ten maly prumer hezky prilne k puse. Nekdy se to povedlo, ale na velké napítí to nebylo. Ted je dceri skoro rok a půl a najednou to umi i z velké sklenice nebo lahve :nevim:

Jak radí ostatní, zkus tu lahev z brčkem. Jak se z toho dítě dokáže napít, nechápu, je to hrozna dřina 8o Ale vytáhnouto jak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
25.7.21 10:10

Děkuji za rady. Z panákovky to jde opravdu líp :palec: jinak u nás právě vodu na lžičce plive, brčko není na pití ale na hraní, učící hrnek je kousátko… Ani z plastového kelímku se nenapije, jedině ze sklenice :nevim: tak budeme trénovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí