Tchýně a vražda psa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Já leguána mám přijď k nám on tě pořádně sešlehá ocasem a třeba se pak probereš a nebudeš sem pak psát takový kokotiny ![]()
@Nikol Niki píše:
Já leguána mám přijď k nám on tě pořádně sešlehá ocasem a třeba se pak probereš a nebudeš sem pak psát takový kokotiny
Chaach, zu was?
- Upravit
@Polívka_z_netopýre
Není to špatné, ale chtělo by to vypilovat. Ještě na sobě zapracuj, třeba to časem bude i vtipné
.
Jak dokazes, ze se poblila umyslne
.
Aby nezalovala tebe za ublizeni na zdravi a pokus o vrazdu. Kdyz to zabilo psa, nebyt toho bliti, mohla to byt tchyne a chili by ti strkali do riti v base.
Ale aspon je to k pousmani, kdyz uz nic.
@Polívka_z_netopýre no mně to přijde spíš blbé, než vtipné,
kolik ti je? jestli kolem 13, tak ještě dobré, jestli víc, tak trapné
Je mi tě líto ….
Fakt Je mi líto lidí, co nemají nic jiného v sobotu večer na práci, než vymýšlet tohle sci-fi.
Si chudák. Zkus psychoterapii ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den, mám smutnou zprávu. Má tchýně si potrpí na speciálních jídlech. Má ráda exotické polévky a tak jsem jí jednu uvařila. Ale následně se mi tchýně vyblila na pohovku a jelikož můj pes má velice striktní dietu, ty její “ústní exkrementy” sežral. Samozřejmě takový nápor mléka a chilli nepřežil, jelikož mu selhala játra. Já jsem svou tchýni zažalovala za poškozování veřejného prostranství a znehodnocení osobního vlastnictví. Je nějaká cesta, jak z ní rychle vydobýt odškodné? Ráda bych si pořídila do bytu leguána. Děkuji za rady.
Příspěvek upraven 17.07.21 v 22:01