Jak naučit pít z flašky roční dítě

17.5.20 16:42

Jak naučit pit s flašky - roční dítě

Ahoj. Dceři je cerstve 12m, do 9m byla kojena..
Do teď je zvykla pouze na flašku s kulatým dudlikem, takovým tím kaucukovym hnědým komunistickým. Ovšem, jakmile si má drzet flašku, tak ani náhodou. Papa skoro sama, vše si bere, šle flašku nechce vzít do ruky.. kazdopadne sem si vsimla, když se asi před 14 dny naučila cucat z kapsicky, ze si ji bere i do ruky a papa ji sama. Napadlo mě, Ze ji tedy koupím flasticku s téma drzakama na ruce s brckem (když teda umí sát z kapsicky.
No a flašku vezme, brcko strčí do pusy ale absolutně neví, co s tím. Kouše do toho, různe olizuje, ale ani náznak, ze by cucala nebo sála.
Jde to nějak naučit? :nevim:
Nemáte některá zkušenost? Já si myslela, ze ji proste dam flašku a bude cucat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.5.20 16:44

Omluva - má tam byt Z flašky.

:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.5.20 17:34

Je to pro ni neco noveho, tak proste nevi co s tim. Zkuste ji to ukazat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.5.20 17:50

Kašli na flašku a nauč pít z hrnečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.5.20 18:26

@Eminka-Jituska A potrebuje nutne flasku? Moje deti ji meli jen na mliko, jinak pily z uciciho hrnku, petky od rajce, zkouseli jsme normalni maly hrnek, sem tam do nej klasicke brcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.20 21:26

Resili jsme kdysi to same. Proste dokola nabizet, ukazovat a vytrvat a pak si nekdy nahodou cucne a tak ji to secvakne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
18.5.20 00:01

Spíš bych zkusila naučit pít s hrnečku. Později pak třeba z té sportovní lahve s brčkem.
Malá se to naučila během jednoho dne. Je nutné ji to ale ukázat na sobě, aby to viděla. Nejdříve menší pohárek bez ucha, jinak ho bude chytat za něj. A jen trochu vody, připrav se, že se bude často polevat. Případně to zkus ve vaně při koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí