Jak něco odnaučit psa?

4
24.3.23 10:16

Jak něco odnaučit psa

Obracím se na vás s dalším dotazem. Máme doma 4 letou fenku staforda, sežere všechno co ji přijde pod nos a dokonce nám vyžírá i misky ostatních zvířat. Má dostatek jídla, vitamínů, je zdravá. Několikrát jsme ji přistihli, vynadali a dostala na zadek. Už ji ani nemůže nechat sami doma protože se bojíme co dalších by mohla sníst. Ale i přes to všechno to stále dělá, už to trvá skoro měsíc a já už nevím co dál. Už několikrát musela k veterináři, protože je schopná sežrat všechno. Veterinář ji kontroloval a je naprosto zdravá. Má spoustu hraček, spoustu zábavy. Tak nevím co se děje a jak ji to odnaučit, už ztrácím nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
24.3.23 10:46

Tady je špatný postoj, vy jí nemáte odnaučovat, ale učit. V tomto případě jde o povolení k žrádlu. Mimochodem, pes by neměl mít volný přístup k žrádlu ostatního zvěrstva. Také k tomu měla být vedena od malička. Teď to bude o dost těžší.

• Citovat
  • Upravit
9148
24.3.23 11:10

9 let jsem se snažila odnaučit retrívra týhle žravosti, marně. Teď máme fenku stafbula a je to to samý. Za vrchol úspěchu považuju, že jsem je oba naučila neotravovat, když jíme. Prostě je to jako s lidma, někdo je holt popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
24.3.23 11:11

Minule jsem koukala na Desenského…když tohle pes dělá, tak měl hlad…vynadat a dát na zadek je fakt úplně mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.3.23 11:16

Připojuju se k názoru, že některý psi jsou prostě žraví…naše dokázala sníst babičce deset bavorskejch vdolečků, který si na minutku odložila na židli na zahradě. A sežrala dokonce celej velkej pytlík grilovacího koření, kterej jsem nechala chvíli na stole…zavázanej…i když jí to nemohlo chutnat…prostě jsme museli všechno hlídat a odklízet z dosahu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
24.3.23 11:34

Tak to je asi normální, že pes sní jídlo, co má v dosahu? To se opravdu neodnaučí, prostě přizpůsobte prostor tak, aby mohla jen do svojí misky. Pokud žere i nejedlé věci, tak naučit na klec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.3.23 11:52

Pejsek jí jak má, dostává hodně jídla a někdy mi přijde že až moc. Takže hladem to fakt nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.3.23 11:54

@Prostě Vodnář pejska máme od jejích 4 let, takže mi věřte. Snažím se co nevím můžu, ale zdá se to nemožné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
24.3.23 11:58

Takže jí máte jen chvíli? Píšeš, že jsou jí čtyři a máte jí od jejích čtyř let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
24.3.23 14:46

Já vám věřím, jen u dospělého psa je výchova horší (nikoliv nemožná).

@Katelyyn píše:
@Prostě Vodnář pejska máme od jejích 4 let, takže mi věřte. Snažím se co nevím můžu, ale zdá se to nemožné
  • Citovat
  • Upravit
34322
26.3.23 03:46

Pes se po zadku nebije!!! :cert:

Vsechno jidlo, zradlo a cizi misky musis uklidit zcela z dosahu. Vyreseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný