Jak nemyslet na druhé těhotenství

5173
7.2.12 15:04

jak nemyslet na druhé těhu

Tak mám dotaz, jak ste se vyrovnaly s tím,že si na druhý mimčo budete muset ještě počkat.
Mám syna 16 měsíců,dlouho jsem si myslela,že na druhý těhu chvátat nechci a druhý dítě chci až malýmu bude tak 3 roky,ale poslední dobou začínám čím dál tím víc toužit po druhým miminku . I na malým vidím,že jako jedináček je :think: rěkněme to na rovinu rozmazlený :zed: S početím miminka by nebyl problém,můž by taky rád druhý,ale bohužel muj zdravotní stav to nedovoluje . Čekám na operaci se ŠŽ a při každé kontrole na endokrinologii slyším,že těhotenství až po dostranění ŠŽ .Už mi to začíná být líto,operace se sice blíží,ale pak budu muset ještě čekat až se mi srovná hladina hormonů v těle, můžu jet taky na radiojod + po odstranění ŠŽ může být problém s otěhotněním atd. ale pokuď bych otěhotněla teď bylo by to ode mě dost sobecký protože těhotenství by nemuselo dopadnout dobře + by se moje štítnice zase celá pomátla a léčba by se protáhla .
Ale pak zase vidím jet nějakou maminku s kočárkem s korbičkou a v tom toho malýho drobečka :,( a je mi pomalu do breku, chtěla bych už taky druhý mimčo a vím,že bych si ho užila daleko víc než toho prvního, už bych se tolik nestresovala s tím,že nejí když chci já :oops: :mrgreen: , už bych nebyla tak stracená v plínkách,koupání pasení koníčku -už bych si malý jinak užila :think: i když vím,že je to fofr 2 malý děti a to straší by chtělo maminku víc a víc kdyby vědlo,že jí nemá jen pro sebe :mrgreen:
Nejhorší jsou ty keci vždyť už jedno máš tak kam chvátat, jako by to první mělo zaplnit mateřský chtíč a druhý mělo být jen do počtu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
7.2.12 15:18

Ja mam 7 tydeni holcicku a uz se tesim az v roe dokojim a hned hupsnu do dalsiho tehu:) snazily jsme se od 2008 a nakonec museli na ivf. Rodina rika, budte radi ze mate alespon to jedno! Nemuseli jste mit zadne, neni kam spechat a kolik to stoji penez atd. Me vubec nezajime kolik to stoji, chci druhe hned jak dokojim a hotovo!!! Poridis si druhe hned jak se uzdravis!!! Zatim doporucuji pejska:) mame dva a jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.2.12 15:41

Tak ja striham metr do zari, kdy se zacneme pokouset o druhe. Malemu je 11 tydnu. Chci, aby byli blizko u sebe.

• Citovat
  • Upravit
1297
7.2.12 16:20

Jééva… dceři je 11 měsíců. už půl roku bojuju s mateřskými pudy pořídit si ještě jednoho špunta. většinou úspěšně ale někdy se to nedá zvládnout… Dcerka je čerstvě po operaci, tak cítím že bych se jí ted měla plně věnovat, jak si zaslouží a ne ji odsunout na druhou kolej a načít další mrně. na jednu stranu bych chtěla dalšího bezbraného tvorečka a na druhou bych si chtěla pořádně užít mojí dcerušky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7996
19.6.12 16:56

Mohu se k vám přidat? Také bych znala ráda odpověď… Plánovali jsme s manželem druhé miminko, prvnímu dítku bude brzy pět let. A když už to vypadalo, najednou jsem začala mít zdravotní problémy. Vyklubal se z toho papilární karcinom štítné žlázy - takže loni v dubnu operace, v červenci radiojod. A těhotenství do „vyléčení“ zakázané… Další radiojod mě čeká v Motole koncem prázdnin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
19.6.12 17:26

Já mám2,5 roční holčičku a nemůžu se také dočkat druhého. Můj přítel a rodina chtěla abych mela druhe, už když mala mela 6.měsíců, ale to me zase přišlo až moc brzo. Ale je fakt, že druhe si užiju víc, protože nebudu ze vseho tak vyplasená jak u prvního…

• Citovat
  • Upravit
7996
20.6.12 16:58

Pokud to váš zdravotní stav umožňuje a máte k tomu chuť, tak proč ne :-) Já jsem tuto příležitost prošvihla a teď toho zpětně lituji… Takže s chutí do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí