Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky snažilky.. jsem skoro nova a tak se představím.je mi skoro 22 let a mam syna ktery ma 30mesicu
je to divoky ale zdravy kluk, proste muj život a moje
..jsem vdana a manžel je super i když někdy ma své dny,ale kdo ne..
v listopadu jsem dobrala posledni platičko antikoncepce a od ledna se snažíme o miminko..tolik testu negativnich
ale nevzdavame se a pravidelne každe tři dny
sexujeme
… a den před MS jsem delala posledni test,tedy minule pondeli a byl pozitivni..ja i muž jsme tam videli //..no a v ztery se dostavila ta červena mrcha,ktera byla dva dny silna a potom jakoby nic,skoncila
no myslite ze to neco muze znamenat? třeba miminko? boli me občas podbřišek a je mi občas zle.. dekuji za radu ![]()
Ahojky a dělala sis test i po skončení MS?Pokud jsi těhu měla bys tam mít stále //.Pokud tam budeš mít /,bohužel mimčo odešlo i s MS ![]()
No myslím, že miminko by to asi mohlo být
Zkusila jsi si udělat testík znovu? I po té MS?
no test po MS jsem nedelala
takže nevim..ale asi napisu manželovi at mi ho koupi…
mam strach aby si nezacala tehu přiznaky vsugerovavat
ale rikam si ze musim byt klidna a urcite to pujde..prvni tehotenstvi bylo mesic po vynechani prasku..tak snad tak krasne pujde i druhe
luucciik píše:
mam strach aby si nezacala tehu přiznaky vsugerovavatale rikam si ze musim byt klidna a urcite to pujde..prvni tehotenstvi bylo mesic po vynechani prasku..tak snad tak krasne pujde i druhe
Udělej si ten testík a budeš mít jasno. Držím palečky ![]()
K-a-č-i-k píše:luucciik píše:Udělej si ten testík a budeš mít jasno. Držím palečky
mam strach aby si nezacala tehu přiznaky vsugerovavatale rikam si ze musim byt klidna a urcite to pujde..prvni tehotenstvi bylo mesic po vynechani prasku..tak snad tak krasne pujde i druhe
udelam,už jsem psala muži at koupi testiky… ![]()
Ahojda,mam stejny problem jakp ty.mela jsem mrchu dva dny a pak jen hnedy vytok..zatim to nechavam byt,netestovala jsem.priznaky nemam,nebo je nevnimam.snazime se dal a cekame radeji na konec unora…treba jsem tehu treba i ne…:-)rozhodne budu testovat az po patnactym unoru…
Sandra752 píše:
Ahojda,mam stejny problem jakp ty.mela jsem mrchu dva dny a pak jen hnedy vytok..zatim to nechavam byt,netestovala jsem.priznaky nemam,nebo je nevnimam.snazime se dal a cekame radeji na konec unora…treba jsem tehu treba i ne…:-)rozhodne budu testovat az po patnactym unoru…
teda to te obdivuji
tak dlouho vydrzet a netestovat.. jinak preji hodne stesti..ja ho dneska zkusim a jinak az pristi mesic
Snazime se od cervna,v zari jsem delala testy a vsech sest vyslo falesne pozitivni,byl to mamatest a jeste nejakej…takze me po tom testy nelakaj;-D
jo tak to jo..to chapu..takze radeji k doktorovi nez se testovat
Doktora chci zmenit,s nim se o tom bavit je jako mluvit do dubu;-D nebo mu dam druhou sanci;-D
no to ja mam super doktora,ktereho bych nemenila…ja si pripadam hrozne..snazime se mesic a ja si pripadam jak nejaka neplodna zenska
a ostatni maminky se snazi treba rok..ja snad nejsem ani snazilka