Snažení, MS najednou skončila

2735
6.2.12 12:59

snažilka prosí o radu

Ahojky snažilky.. jsem skoro nova a tak se představím.je mi skoro 22 let a mam syna ktery ma 30mesicu :-) je to divoky ale zdravy kluk, proste muj život a moje :srdce: ..jsem vdana a manžel je super i když někdy ma své dny,ale kdo ne.. :P v listopadu jsem dobrala posledni platičko antikoncepce a od ledna se snažíme o miminko..tolik testu negativnich :( ale nevzdavame se a pravidelne každe tři dny :hug: sexujeme :lol: … a den před MS jsem delala posledni test,tedy minule pondeli a byl pozitivni..ja i muž jsme tam videli //..no a v ztery se dostavila ta červena mrcha,ktera byla dva dny silna a potom jakoby nic,skoncila :mrgreen: no myslite ze to neco muze znamenat? třeba miminko? boli me občas podbřišek a je mi občas zle.. dekuji za radu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
6.2.12 13:06

zkus zajít k dr.ta ti to potvrdí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1728
6.2.12 13:08

Ahojky a dělala sis test i po skončení MS?Pokud jsi těhu měla bys tam mít stále //.Pokud tam budeš mít /,bohužel mimčo odešlo i s MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.2.12 13:09

udělej další test. před ms může být test falešně pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.2.12 13:09

No myslím, že miminko by to asi mohlo být :kytka: Zkusila jsi si udělat testík znovu? I po té MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
6.2.12 13:15

no test po MS jsem nedelala :think: takže nevim..ale asi napisu manželovi at mi ho koupi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
6.2.12 13:19

mam strach aby si nezacala tehu přiznaky vsugerovavat :( ale rikam si ze musim byt klidna a urcite to pujde..prvni tehotenstvi bylo mesic po vynechani prasku..tak snad tak krasne pujde i druhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.2.12 13:20
luucciik píše:
mam strach aby si nezacala tehu přiznaky vsugerovavat :( ale rikam si ze musim byt klidna a urcite to pujde..prvni tehotenstvi bylo mesic po vynechani prasku..tak snad tak krasne pujde i druhe

Udělej si ten testík a budeš mít jasno. Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2735
6.2.12 13:20
K-a-č-i-k píše:
luucciik píše:
Udělej si ten testík a budeš mít jasno. Držím palečky :kytka:

udelam,už jsem psala muži at koupi testiky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
6.2.12 13:22

Ahojda,mam stejny problem jakp ty.mela jsem mrchu dva dny a pak jen hnedy vytok..zatim to nechavam byt,netestovala jsem.priznaky nemam,nebo je nevnimam.snazime se dal a cekame radeji na konec unora…treba jsem tehu treba i ne…:-)rozhodne budu testovat az po patnactym unoru…

• Citovat
  • Upravit
2735
6.2.12 13:24
Sandra752 píše:
Ahojda,mam stejny problem jakp ty.mela jsem mrchu dva dny a pak jen hnedy vytok..zatim to nechavam byt,netestovala jsem.priznaky nemam,nebo je nevnimam.snazime se dal a cekame radeji na konec unora…treba jsem tehu treba i ne…:-)rozhodne budu testovat az po patnactym unoru…

teda to te obdivuji :-) tak dlouho vydrzet a netestovat.. jinak preji hodne stesti..ja ho dneska zkusim a jinak az pristi mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
6.2.12 13:30

Snazime se od cervna,v zari jsem delala testy a vsech sest vyslo falesne pozitivni,byl to mamatest a jeste nejakej…takze me po tom testy nelakaj;-D

• Citovat
  • Upravit
2735
6.2.12 13:40

jo tak to jo..to chapu..takze radeji k doktorovi nez se testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
6.2.12 13:43

Doktora chci zmenit,s nim se o tom bavit je jako mluvit do dubu;-D nebo mu dam druhou sanci;-D

• Citovat
  • Upravit
2735
6.2.12 13:46

no to ja mam super doktora,ktereho bych nemenila…ja si pripadam hrozne..snazime se mesic a ja si pripadam jak nejaka neplodna zenska :-( a ostatni maminky se snazi treba rok..ja snad nejsem ani snazilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí