Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, nemate nekdo zkusenost, co by mohlo mozna ovlivnit, ze miminko chce zustat jeste chvilku v brisku? Manzel je na sluzebce a potrebovala bych tri dny prenaset, vim ze je to otazka uplne do vetru, ale bere jakou koli zkusenost. I kdybych mela jen lezet a spat. Vim ze holky co zas prenasi delaji cokoli a furt nic, za pokus nic nedam.
Dekuju za prispevky.
Nic neudelas. Ja 14dni pred porodem porad spala a chytlo me to v noci. Kdyz to prijde tak to proste prijde
Sice nevím, ale držím palce a jsem zvědavá, jestli to vyjde.
Musíš jen doufat. ![]()
Ale proč by byl problém rodit? Můžeš si zavolat sanitku a porod zvládneš i bez chlapa ![]()
@CokeLady
Ja se psychicky snažila presvedcit dite, aby vylezlo driv… a nic. ![]()
@amer.kokrspanel
Prinejhorsim to zvládneš sama. Ja taky cekala az se manzel vrati ze sluzebky. Prcek hezky pockal. Za par dni mi praskla voda, v porodnici se mnoi zůstal 12 hodin a kdyz se nic nedelo, tak jsem ho poslala domu kolem 8 vecer, ze to mame jen 35 min tak to stihne. Volala jsem mu hned jak se začalo o pulnoci neco dit a nestihnul to. ![]()
@amer.kokrspanel V naší porodnici se malovalo a byly zavřené sály. Nikam jinam se mi jezdit nechtělo a tak jsem prcka také přemlouvala, aby vydržel do 10.10. - od půlnoci totiž sály otevíraly. No a voda mi prdla 10.10. pár minut po půlnoci, takže jsme jeli do čerstvě vymalovaného
.
Odpočívej a prcka přemlouvej, ať vydrží v bříšku až do příjezdu tatínka.
No tak to hodně štěstí… já jsem taky chtěla neporodit… ale nikdy ![]()