Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,,,Stala se mi taková nemilá věc.. Asi před hodinou jsem šla do sprchy,,a jak se tak umejvám přejela jsem si ruhou přes jizvu a zjistila jsem že na levé straně mám otevřenou jizvu tak cca 5 cm.. no je to zarudlé tak trosku jako mokré chápete jak to myslím.. mám samovstřebavačky ale normálně je vidím… muselo se mi to stát dneska,, protože včera jsem ještě jizvu měla v pohodě,,Takže otazka zní,, měla bych jet na pohotovost,, nebo počkat do čtvrtka kdy jsem obědnaná na gynekologii
Ráno bych tam zavolala
Jinak tedy gratuluji a je to konečně klučík nebo další holčička do party?
Já bych do čtvrtka určitě nečekala, kór pokud to rudne a mokvá.
@patricie2014 sla bych k doktorovi hned zitra rano. Podle me Te ale poslou na chiru, obvodni gyndarka to stejne na miste sit nebude. ![]()
@Tom-Jerry píše:
Ráno bych tam zavolalaJinak tedy gratuluji a je to konečně klučík nebo další holčička do party?
No.. na genetice nám doktor tvrdil že je to holka…všude nám to psal do papíru..takže jsemv porodnici neudávala chlapecké jméno a ani se mě na to nikdo neptal,, ale jak mě po cs budili tak mi hedn hlásila doktorka ze potrebuje jméno pro mého syna tak jsem zustala koukat jak puk…)
@patricie2014 píše:
No.. na genetice nám doktor tvrdil že je to holka…všude nám to psal do papíru..takže jsemv porodnici neudávala chlapecké jméno a ani se mě na to nikdo neptal,, ale jak mě po cs budili tak mi hedn hlásila doktorka ze potrebuje jméno pro mého syna tak jsem zustala koukat jak puk…)
tak to je to správné probuzení, to ho holky budou rozmazlovat co? ![]()
No když si tam čáhnu tak je to vlhké a trochu to i jde cítit,, je to nechutné…no kazdopádně děkuji za rady…tak já zitra skočím do nemocnice..nebudu to riskovat…
@patricie2014 šla bych do nemocnice kde jsem rodila, pokud to nemáš daleko a šla bych conejdříve. Mokvání není dobré. Držím palce ![]()
Určítě vyraž na pohotovost, šla bych radši hned zítra. Mě se taky měsíc po sekci rozšklebila jizva a měla jsem zlatého stafylokoka a bez atb by se mi to asi jen tak nezavřelo
Mě v porodnici říkali, že pokud budu mít v sestinedeli nějaký problém, tak ještě spadám k nim. Určitě tam zajdi.