Menstruace v šedtinedělí

16
27.4.16 20:03

Menstruace v šedtinedělí

Holky mám dotaz, myslíte, že je možný v šestinedělí dostat menzes? Jsem měsíc po porodu a už mě přišlo, že už jenom špiním a mám spíš jenom takovej výtok a včera jsem začala zase krvácet, ale úlpně jak při menzesu…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
27.4.16 20:15

Ano, některé ženy dostanou Ms už v šestinedělí, pokud se Vám to nezdá, zkuste brknout na gynekologii, třeba Vás bude chtít lékař vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
27.4.16 20:20

Měla jsem toto po 2. porodu.. trvalo to tyden ja MS a pak zas přestalo.. za 14 dni znova.. dr rikal ze se telo dává pořád dohromady ze se to stava. napsal mi nejaké prasky od A.. nepamatuju si nazev :think: a zvysit vit. C. a srovnalo se to do 2 mesíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
27.4.16 20:26

Já jsem MS dostala přesně na konci šestinedělí. Ale nekojila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.4.16 20:38

Já jsem plne kojila a též jsem MS dostala na konci šestinedělí. Byla hrozne silna, dost me to vyděsilo, tak jsem zašla k dokorce ale vse bylo ok. Dokonce jsem už mela i ovu (potvrdila mi to z utz) tak bacha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.4.16 20:40
@darkblack píše:
Měla jsem toto po 2. porodu.. trvalo to tyden ja MS a pak zas přestalo.. za 14 dni znova.. dr rikal ze se telo dává pořád dohromady ze se to stava. napsal mi nejaké prasky od A.. nepamatuju si nazev :think: a zvysit vit. C. a srovnalo se to do 2 mesíců.

Nebyl to Ascorutin? Myslím, že to se dava při větším krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
27.4.16 21:10

Měla jsem, po druhém porodu už jsem měla jen slabounký výtok a pak najednou zase krvácení, jako MS, i to tak zhruba dlouho trvalo… (dítě plně kojené)

prostě se pozoruj, pokud se cítíš normálně (vzhledem k situaci samozřejmě, šestinedělí už je tak dost „nenormální“), tak to ber jako MS, nebo jako nějaké dočišťování…
sama poznáš, jestli je něco divného… bolest, teplota, co já vím… tak rači k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
27.4.16 21:11
@budi píše:
Měla jsem, po druhém porodu už jsem měla jen slabounký výtok a pak najednou zase krvácení, jako MS, i to tak zhruba dlouho trvalo… (dítě plně kojené) pak za měsíc zas, normální pravidelná MS začla ještě v šestinedělí, mrcha, faktprostě se pozoruj, pokud se cítíš normálně (vzhledem k situaci samozřejmě, šestinedělí už je tak dost „nenormální“), tak to ber jako MS, nebo jako nějaké dočišťování…
sama poznáš, jestli je něco divného… bolest, teplota, co já vím… tak rači k doktorovi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.4.16 21:51

@kazda.m nekojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
28.4.16 19:18

Pokud nekojíš, tak to dost dobře MS být může. Mě při první MS po porodu překvapilo, jak byla silná. Pomalu jsem se bála jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.4.16 19:23

@TerezkaW no já právě taky koukám jak je to silný..a hlavně že to přišlo i když mám ještě šestinedělí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
28.4.16 19:42
@ivuška34 píše:
@TerezkaW no já právě taky koukám jak je to silný..a hlavně že to přišlo i když mám ještě šestinedělí..

Neboj, postupně se to srovná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.4.16 20:11

@TerezkaW díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...