Jak nyní oblékat miminko

41
16.5.13 09:13

Jak nyní oblékat miminko

Ahoj maminky jak myslíte že mám do kočárku obléknou svoje dvouměsíční mimi, jdeme k doktorce a venku je kolem 20°, děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
16.5.13 09:17

A v čem půjdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.5.13 09:18

Je tam vítr (alespoň u nás), takže bych dala body s dl. rukávem a dupačky (nebo polodupačky a dala slabý kabátek (mikinu, svetřík), přes mimčo přehodila deku a do tašky dala teplejší mikinu a klobouček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
16.5.13 09:18

Obleč ho tak jak sebe, ale raději dlouhé kalhoty i tričko. Mikinku můžeš vzít vždy sebou.Moje doktorka vždycky říkal co máte vy tak do toho oblečte i malou. Když nemáte čepici vy tak proč jí má mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.5.13 09:20

U nás taky celkem fouká, já si nejspíše vezmu tričko a nakou slabší mikču, mám dát malý čepičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.5.13 09:20

Dala bych body s dlouhým rukávem, dupačky a nějakou lehčí mikinu, nevím jak u vás ale tady hodně fouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.5.13 09:21

@Pinky88 já bych čepici nedávala, předpokládám že je malá v hluboké korbičce, tak tam to podle mě v tomto počasí není potřeba, jedině kdybys malou vytáhla, tak možná nějakou slabší čepku, ať jí nenafouká do uší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
16.5.13 09:22

Já fakt nevím jak jí mám oblékat, když přijde babička takk říká že jí oblékám moc, takže oblékat spíše jak jdu já? Když jsmebyli před týdnem doktorky tak říkala že u těchto mimi hrozí spíše podchladnutí než přehřátí. Mám přes ní tedy dát ještě deku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.5.13 09:22

A ty mimi jinak ven nebereš? jen k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
16.5.13 09:23

8měsíčního syna oblíkám stejně jako sebe, v kočáru čepičku nemá, když je chráněný stěnami kočáru. Když je venku kolem 30°C, bývá hodně přehřátý, od malinka se hodně potí, takže mívá jen body s krátkým rukávem, občas ponožky a když je v kočáru v poloze na bříšku, tak mu dávám čepku, když mu svítí na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
41
16.5.13 09:25

Samozřejmě že jí ven beru, vetšinou v jí dávám punčošky, tepláčky, body s dlouhým a mikinku a čepičku a ještě jí přikriju a když se mi zdá že je moc teplo tak jí odryju a sundám čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.5.13 09:26
@Pinky88 píše:
Samozřejmě že jí ven beru, vetšinou v jí dávám punčošky, tepláčky, body s dlouhým a mikinku a čepičku a ještě jí přikriju a když se mi zdá že je moc teplo tak jí odryju a sundám čepičku.

tak vidíš, že to víš a nás se tady ptáš zbytečně ;)
jen bych se asi vykašlala na ty punčochy a beru tenkou deku a pod kočárkem mám teplejší kdyby náhodou. ale my tady míváme chladněji

Příspěvek upraven 16.05.13 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.5.13 09:26

Oblíkám mimino stejně jako sebe, dyt je navíc ještě v kočárku a tam zas tolik nefouká. takže včera měla tepláčky a body s dlouhým rukávem, nic víc. Přikrytá hodně slabou dečkou a to asi minutu, než jí skopala :lol: a stejně měla spocená záda, v mikině by se mi upekla

• Citovat
  • Upravit
41
16.5.13 09:28

Tak vám tedy děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
16.5.13 09:36

Souhlas s cokelady :mrgreen: Taky nechápu, proč tu stále někdo řeší jak obléknout své dítě. :zed: Je tu milion takových diskuzí. Každý to má přece jinak. Já například od malička otužuji, takže až půjdu za hodinu s mou 3 měsíční holčičkou k doktorce, tak jí dám tričko s krátkým a 3/4 kalhoty. Jinak nic :nevim: A tím, že jsem ti to napsala, tak udéláš to samé, když si zvyklá jí/mu dávat punčocháče, tepláky, body s dlouhým a ještě navrch mikinu a čepici? :zed: Dělej to tak, jak jsi zvyklá :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková