Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dotaz, mám několik webových stránek a díky cookies mi chodí nyní méně objednávek, i klienti si stěžují, že je cookies velice zdržuje. Dá se s tím něco dělat? Dotaz na odborníka, moc děkuji.
To nevím, ale ulevím si stížností, že mě to vynucené schvalování na každé webové stránce taky pěkně se.re. ![]()
@Kamcadoc píše:
Mám dotaz, mám několik webových stránek a díky cookies mi chodí nyní méně objednávek, i klienti si stěžují, že je cookies velice zdržuje. Dá se s tím něco dělat? Dotaz na odborníka, moc děkuji.
Kolik myslíš, že takových odborníků chodí na emimino?
Za sebe ti můžu říct, že pokud nemůžeš ovlivnit, zda na svých webech vyžaduješ potvrzení cookies, tak alespoň zvol takovou formu, aby ta žádost nezakryla více než 1/4 stránky a dalo se tak na web aspoň podívat ![]()
Dotaz na odborníka na epipi
tvl, ja uz od rána potkávám na netu samé hvězdy, ale tys tomu dala korunu ![]()
No v okamžiku kdy nenapíšeš na čem ten eshop máš postavenej, tak ti neporadí ani Jeff Bezos
Prostě si zaplat někoho kdo ti ty eshopy postaví tak, aby to fungovalo. To na co se ptáš bude složitější odborná práce a přes emimino to fakt nedáš sama, zejména, když nejspíš vlastně netušíš základy.
tipla bych si, že máš ty obchody na nějaké platformě „zdarma“ problémy co popisuješ jsou právě platba za to „zdarma“
Neporadim, ale mám pocit, že z těch vyskakovacích oken dostanu už epileptickej záchvat. Nechápu co to zas v unii vymysleli, fakt je to otravný…
@Kamcadoc píše:
Za mě je nejlepší cookies vůbec nepoužívat. Tohle musíš řešit s dodavatelem eshopu.
Ahoj, obejít to moc nejde. Ze zákona to tak je a nemůžeš s tím nic dělat. Co můžeš udělat nejlépe je to uživatelům co nejvíce zjednodušit > tedy jim dát jednoduché okno - povolit cookies a nebo odmítnout vše. Díky tomu nebudou naštvaně odcházet.
Pro tebe je nevýhoda, že nebudeš moci cookis mkt využívat, nebo budeš mít mnohem méně dat o návštěvnících.
Otravné je to pro obě strany - uživatele stránek i provozovatele ![]()
@Petule030 píše:
To nevím, ale ulevím si stížností, že mě to vynucené schvalování na každé webové stránce taky pěkně se.re.
Me taky. A nejhorší je, ze tím schvalovanim si časem úplně zasajrajtis pocitac ![]()