Jak obléci na křtiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3477
13.10.08 13:26

jak obléci na křtiny

ahoj holky,
chystáme křtiny pro naši holčičku, bude mít v té době 3 měsíce. máte tip, kde sehnat pěkné světlé šatičky a co jste oblékly miminku vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7928
13.10.08 13:42

ahoj my měli křtiny předminulou neděli. Původně jsem jí chtěla koupit krásně bílé šatičky ovšem chudinka by zmrzla nakonec jsem to nehrotila a oblékla jí normální šatičky.Ono jednak v kotele bylo docela zima a o venku ani nemluvím.

Krásné křtiny přeji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.08 13:53

Ahojky,
tak mi jsme měli křtiny minulý rok,když malé bylo cca 6měsíců.Bylo to v létě,tak jsem pořídila šatičky,krásný bílý.A pozor koupila jsem je v sekáči náhodou a stály myslím,že 120Kč.I přesto,že to bylo v létě,tak malá měla punčošky a svetr a klobouček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
13.10.08 13:54

ahoj, my dali toto:

Ale někteří dávali jakékoli slavnostní oblečení ne jen bílé. U holčiček je to snadné :D . Teď budu kupovat něco jiného, teplejšího a určitě přes www.mimibazar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.10.08 09:50

holky, díky za tipy, zkusím mimibazar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.4.12 22:27

Chtěla bych oživit toto téma, protože potřebuju poradit s výběrem oblečení. Křtiny máme za 2 týdny, tudíž bude ještě docela zima a mám pro malou takový lehký bílý šatičky. To mě teda přijde docela málo, jako že jí bude zima. Do peřinky se mě v žádným případě nevejde. Co bych jí tak měla dát třeba pod ty šatičky? Ona je taková teplomilná. Jak je jí trošičku zima tak hned drkotá bradičkou. A právě jenom bílý punčošky a na to šatičky mě přijde docela málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
2.4.12 22:33

Punčošky, šatičky, svetýrek a případně kabátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
2.4.12 22:34

Budeš ju mít v kočárku pod dekou a na křest ju vytáhneš a pak strčíš zase do fusaku, když bude zima:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
2.4.12 22:36

@Markytka01 To jo, ale ty šatičky mají krátký rukáv. Jedině fakt ten svetýrek. Tak ten musím koupit, v bílé barvě nemáme..... u kluků to fakt bylo jednodušší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
2.4.12 22:41

To je těžké, podle toho, co se jí pod ty šatečky vejde. Ale klidně bych dala bodýčko s dlouhým rukávkem a přes něj klidně ještě s krátkým a punčocháčky buď silnější, nebo prostě nějaké kalhotky, co nebudou pod sukýnkou vidět. A nebo alespoň navrch chlupatou bílou vestičku (teď jsem v sekáči viděla aspoň 3, nebo na aukru apod. je výběr veliký) a klobouček. Když tam bude zabalená do deky a vybalíte jí jen na ten akt, tak sice asi trošku drkotat bude, ale vydrží… Taky jsem viděla rodinu, která držela miminko ne v zavinovačce, ale prostě na dece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76

@Anabellka kolik je malé když se nevejde do peřinky :?: Jinak bych to vyřešila: bílé punčošky, bodíčko, bílý svetřík a kabátek, ten můžeš popřípadě vysléct. No a samozřejmě šatičky. V kostele bude snad teplo. :lol:

• Citovat
  • Upravit
3493

Já bych to vyřešila na MMB, dá se to tam nakoupit za dobrý peníz v této velikosti, navíc je to na jedno použití :-)) a mimi z toho vyroste , takže ty oblečky jsou jako nový:-)
Kluka jsem taky navlíkla do riflíček a svetýrku z Nextu, to bylo předloni 16.4. :-)), ale jemu už byly 4měsíce :-)) holčičky jsou pěkný naparáděný.

No jak radí holky, přesně tak :lol: at to dobře dopadne :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
2.4.12 22:47

@Markytka01 co je MMB to slyším poprvé :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
3910
2.4.12 23:26

Dcera teda byla na vítání v 8měsících, ale byl říjen, tudíž jsem ji tepleji oblékla. Měla bílé bodyčko s dlouhým rukávem, na tom šatičky, které měli jen široké ramínka, na tom měla ještě pletený svetýrek, který jsem ji ale na focení sundala. Měla punčošky a zimní capáčky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
2.4.12 23:29

@markéta-401

Je to bazárek. Tady máš odkaz :-) Určitě tam mrkni. Já tam nakupuji často, ale použité věci moc ne, spíš si nechávám objednávat z ciziny… :-) http://www.mimibazar.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková