Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
ahoj. .chci se zeptat ,jak oblekate mimi na doma,mam 4 mes-doma kolem 20stupnu-davam body s dlouhym rukavem dupajdy a ponosticky-myslite ze to staci?-do nedavna jsem davala i mikinku-ale takhle je mu lip-bych rekla a neni teplota kolem 20moc-?
my teda máme kolem 22 stupňů,ale dávám taky dlouhý rukáv,mikinku jen když má rukáv krátký,taky záleží kde mimi máš,když je v lehátku tak nám stačí obléknout míň,ale když ho položím na zem na deku tak přiobléknu,u země je zima.
Ahoj, malé jsou 4 měsíce a od narození je doma v body, tepláčkách (občas v dupačkách nebo lacláčkách) a ponožkách, na noc má overal a spací pytel… Mikinu doma nikdy neměla… Když byla v zimě na zemi, tak jsem jí přikryla alespoň nohy, to už teď nehrozí, už se otáčí a různě cestuje… Stačí to bohatě… ![]()
ahoj, my máme skoro 5 měsíční holčičku a oblékám jí úplně stejně jako ty. Body dl. rukáv, dupajdy + ponožtičky
Právě máme na teploměru doma 20,8 stupňů. Myslím si, že je to dostačující ![]()
Orientovala bych se podle dítěte, pokud neni nějak studený, tak je oblečené dost. Podle mě lepší oblékat míň, pokud dítě neprochladá, aspoň nebude zchoulostivělé ![]()
Ale koukám na teploměr, v obýváku je kolem 23, v ložnici ani ne 20…
Punčocháčky a košilku a triko…mimčo jsem oblékala na doma body a dupačky nebo tepláčky
No mě to moc nepřijde, máme taky doma tak.. Já mám 3 měsíční a protože zatím jen leží, tak dávám body s dlouhým rukávem, punčošky, tepláky a mikinu. Až se bude více hýbat, uberu vrstvu…
když byly ty mrazy,tak malá měla na sobě body dl.rukáv a tenčí mikinku,teplejší punčocháče a capáčky,nyní je tepleji,tak má jen body dl.rukáv,tepláčky,ponožky a capáčky,doma máme 21°C ![]()
male je 4,5 mesice a davam ji body a puncochace, popr. polodupacky a teplotu tady mame taky kolem 20°C ![]()
mikcu davam vetsinou jen, kdyz ma body s kratkym rukavem ![]()
My máme rok, doma 22 stupnu a dávám body z dlouhým rukávem a teplejší punčocháčky.
Ale on chvilku neposedí ![]()
Ahoj, malá měla doma body dlouhý rukáv, tepláčky, ponožky. Oblékám jí na doma pořád stejně a je jí 8 měsíců. Máme doma kolem 22-23°.
Mame doma 18 stupnu a mal ma body s dlouhym, teplaky a ponozky. Jakmile teplota stoupne nad 20 stupnu, davam tricko s kratkym rukavem.
Mikinu doma jeste nemel. ![]()
My tu máme 20-22 st. a dávám mu tepláčky nebo punčošky a tričko s dlouhým rukávem.
Malému jsou 3 měsíce. Na doma dávám body s dl. rukávem, tepláčky, ponožky nebo overal. Máme tu cca 20-22°C. Když usne, tak na něj dám deku (kterou odkope) a na zemi je pod dekou.