Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stačí zabalit do papíru, podací lístek budeš muset vyplnit, není to nic těžkého, vypíšeš jen odesílatele-ty a adresáta.
Poštovné dle váhy. Počítám tak do 80 kč, spíš míň.
@Anonymní píše:
Ahojky, potřebovala bych poradit, jsem na to trošku antitalent
potřebuji odeslat knihu prostřednictvím ČP. Jak mám postupovat? Mám ji zabalit normálně do nějakého papíru? Nemusí být v nějaké krabici a mít určitý rozměr??dále chci odeslat jako běžný balík, takže mám vyplnit podací lístek? Kolik budu asi platit poštovné, máte někdo zkušenost?
knihy mi chodí v bublinkové obálce
Posílám je v bublinkové obálce, nejlépe ji předtím zabalím do tašky - sáčku a celé přebalím izolepou. Většinou toto ještě vkládám do velké bublinkové obálky, kterou koupíš přímo na poště.
Bublinkova obalka a posilam bud doporucene nebo jako cenny balik, jedine s listkem, aby to bylo v pripade kdyby nahodou dohledatelne apod
Já bych ji zabalil do bublinkové obálky a dal do kartonové krabice.
Do podacího listu vepíšeš jen od koho je kniha- tudíš odesílatele a komu ji chceš poslat-tedy adresátovi, jo a ještě datum odeslání(tedy myslím).
Cena se určuje dle váhy (řekněme, tak 1-3 kg -150 kč asi míň).
Ahojky, potřebovala bych poradit, jsem na to trošku antitalent
dále chci odeslat jako běžný balík, takže mám vyplnit podací lístek? Kolik budu asi platit poštovné, máte někdo zkušenost? 
potřebuji odeslat knihu prostřednictvím ČP. Jak mám postupovat? Mám ji zabalit normálně do nějakého papíru? Nemusí být v nějaké krabici a mít určitý rozměr??