Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj matky, máte tady některá za koníček psaní příběhů, povídek atd..?:-) nemyslím žádné scifi, ale jen tak čtění pro volný čas…:-)
Kym som nemala maleho tak som pisala eroticke poviedky. mozno sa k tomu vratim ![]()
Jaaaa, mam v pocitaci uz asi tri roky napsanou „knihu“… ale nejak nemam odvahu ji nekam poslat, aby ji zkusili vydat, ani nevim, jak se to dela! ![]()
@Silence píše:
Holky, to je super! Moc vám fandím. Nechcete z toho, co jste napsaly, něco zveřejnit?
Já možná čase ano. ![]()
Jé, to mám radost, že jste se ozvaly!:-)
Já ted píšu o třech rozdílných kamarádkách z NYku, ale jsem teprve dost na začátku, jen to tak mám spíš v hlaveě a dávám tomu tvar do wordu:-) nechcete se někdo podělit s tm, co jste napsal? Já bych ráda věděla, co si o tom, co píšu, myslí ostatní,,obyčejné" ženy:-) tím nechci říct, že byste byly obyčejné, ale myslím, že tenhle druh psaní není určený pro nějaké literární odborníky:-))
@Barca12345 píše:
Jaaaa, mam v pocitaci uz asi tri roky napsanou „knihu“… ale nejak nemam odvahu ji nekam poslat, aby ji zkusili vydat, ani nevim, jak se to dela!
Kolik stránek v vaší knihy?
@Velkejablko píše:
Barčo, a co píšeš za žánr?:-)
Tam to je takovy dejme tomu humorny roman… ted si pohravam s myslenkou, prdnout na papir zivotopis otcima, trochu poupravit… neco ve stylu „jungle podnikani“… ![]()
Barča:to by mohlo být zajímavé:-) S tím, jak postupovat, když chceš vydat knížku taky pořádně nevím, spíš jsem myslela, že by nám tu někdo třeba poradil:-)) já píšu hlavně po večerech, když je manžel na noční, jinak s malou není čas, mám osmiměsíční holčičku a je to záhul:-))
Kdo má krátké příběhy, pošlete nám všem a my budeme diskutovat v samostatném foru.
Kam to máme poslat?:-) Já teda nemám krátké příběhy, ale můžu poslat první kapitolu, dvě..:-)
Já ráda píšu, ještě jako cca 15-ti letá jsem psala první „knihy“. Jednu jsem měla i myslím si, povedenou. Ale tehdy jsem to psala jen na papír a má „dobrá“ kamarádka zřejmě ze žárlivosti vytrhla knihu z mých rukou a podpálila ji
. Pak jsem psala spíš už takový typ deníčku. Jednu „knihu“ zase ještě ručně psanou o anorexii, co obnáší, životní autobiografie + doplnění o reakce mých blízkých, kamarádů..:).
A teď už píši občas jenom a erotické. Speciálně zaměřené, takže to sem ani dávat nemůžu:D.