Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mbank, fio. U ostatních se lze dostat na nulové poplatky při splnění nějakých podmínek.
Máme normál účty Fio a Mbank a dále spořicí účty u Axy a ING, u žádné z nich neplníme žádné podmínky a neplatíme žádné poplatky.
Ahoj, já jsem tedka u GE Money bank, mám účet genius gratis, neplatím vůbec za nic, za výběr, za vedení..rozhodovala jsem se ještě mezi air bank a ing bank. Strýc pracuje v KB a sám mi doporučil tu moji
Mbank a Fio… Já mám u mBank soukromý, spořící i podnikatelský (což není moc strategické
) a bez problémů.
Jo teď ještě ta nová Air Bank by měla být bez poplatků, ale ještě jsem ji nezkoumala.
Ještě zuno je bez poplatků, tu teď testuju… jinak při obratu 25 000,– je zadarmo ekonto od raifky, při obratu nad 100 000,– třeba i účet od spořitelny se všemi službami, co si tam vymyslíš.
To je téma pro mě. Zrovna mi přišel výpis z KB a tam, že za výběr peněz z bankomatu vlastní banky si účtují 9 korun ![]()
Taky máme Mbank a je zdarma a maximální spokojenost
Máme i nich i spořící a fakt dobré podmínky… takový západní styl bankovnictví, jsme na něj zvyklí z Anglie ![]()
@Klára píše:
To je téma pro mě. Zrovna mi přišel výpis z KB a tam, že za výběr peněz z bankomatu vlastní banky si účtují 9 korun
kdyz zaplatis kartou kdekoliv v obchode tak mas vyber zadarmo - jednou za jeden..
No a když bude v obchodě platit kartou, třeba jen za rohlíky, pravidelně jednou za měsíc, KB vám pošle na účet 1× za rok 300,– ![]()
@beruska2× píše:
kdyz zaplatis kartou kdekoliv v obchode tak mas vyber zadarmo - jednou za jeden..
Děkuju, to jsem nevěděla.
@Denisa313 píše:
No a když bude v obchodě platit kartou, třeba jen za rohlíky, pravidelně jednou za měsíc, KB vám pošle na účet 1× za rok 300,–
je to 333,– a plati to na G2 - studentsky ucet, na normalni ne, tam je zase jiny system odmen a vyhod, jeste pak kdyz maji Isis kartu tak ziskaji 200,–Kc jednorazove odmenu..
Ahoj já mám mBank a musím jen splnit platby kartou za celý měsíc 4000 Kč a mám 3 výběry z bankomatu zdarma. Jinak poplatek. Není to tedy úplně zdarma, ale rozhodně je to hodně dobrý. Přešla jsem a měnit už snad nebudu. ![]()
Ahojky,

zajímá mě jestli je nějaká banka bez poplatků krom M-bank, teda jestli to u nich ještě platí.
Děkuju za odpovědi