Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K tématu nemám nic - páč bohužel nevím ![]()
ale, pokud sem tvá švagrová vleze, tak myslím, že když ví o tvém dárku a ještě jsi se podepsala, tak asi bude vědět, že jsi to ty…
né?
Jen k tomu anonymu - neco mi rika, ze svagrova te stejne pozna - tolik Jan, ktere si vedle domu buduji zvonici se v Cechach asi nenajde ![]()
No přesně tohle jsem si říkala, i kdyby ses nepodepsala, tak tě stejně odhalí…
@mekkinka píše:
K tématu nemám nic - páč bohužel nevím
ale, pokud sem tvá švagrová vleze, tak myslím, že když ví o tvém dárku a ještě jsi se podepsala, tak asi bude vědět, že jsi to ty…![]()
né?
No ale nebude vědět nick. O to asi šlo, ne?
No, já to myslela tak, že proto ten anononym. Ona ví, že sem chodím, ale nechci, aby věděla, pod jakým nickem.
@Anonymní píše:
No, já to myslela tak, že proto ten anononym. Ona ví, že sem chodím, ale nechci, aby věděla, pod jakým nickem.
v tom případě už to chápu
![]()
Netuším jestli by to šlo, ale co nějaký větrný pohon tvořící el. energii?
Já jsem spíš myslela, jestli si nějaký kutil doma nevymyslel něco svého, z čeho by to šlo vybrobit (já nevím, třeba z motůrku na stěrače). Prodávají se i orginální pohony, ale ta mnou oslovená firma si je chce instalovat sama, asi je to tajné, a musí se od nich koupit i zvon, cenu mi pro jistotu ani nesdělili, tak proto se pídím tady.
@sophinka Větrný pohon nevím, jestli by to v bezvětří zvonilo
.
@Anonymní píše:
Já jsem spíš myslela, jestli si nějaký kutil doma nevymyslel něco svého, z čeho by to šlo vybrobit (já nevím, třeba z motůrku na stěrače). Prodávají se i orginální pohony, ale ta mnou oslovená firma si je chce instalovat sama, asi je to tajné, a musí se od nich koupit i zvon, cenu mi pro jistotu ani nesdělili, tak proto se pídím tady.
@sophinka Větrný pohon nevím, jestli by to v bezvětří zvonilo.
když by foukal vítr, tak by si to tu emnergii předvyrobilo, ne? asi jako u solárního panelu
fakt netuším, jen mě napadlo
@sophinka no já taky nevím, ale určitě to bude i konstrukčně jedodušší z nějakého motůrku, co má manžel v garáži.
Dobrý den,
. A chtěla bych vysvětlit ten anonym
. Moje švagrová je zde skoro hvězda diskuze, takže je tu hóóódně často a jelikož ví o mém netradičním dárku, třeba by sem zavítala a já nechci, aby odhalila mou identitu. Pokud jsem porušila pravidlo anonymity, nechť to admini smažou, ale neodtajňují mě, prosím
a děkuji.
dostala jsem od manžela k narozeninám „vybudování“ zvonice. Vše je na dobré cestě, ale jaksi jsme se zasekli na pohonu toho zvonu. Chtěli bychom, aby zvon tloukl SÁM dvakrát denně.
Měla bych tedy velikou prosbu, zda má doma někdo podobnou soběstačnou zahradní zvoničku, zda by mi mohl poradit, jak jste to vyřešili s tím pohonem.
Předem Vám velmi děkuji
Jana