Přebytek na pokladně

Alisa25
12.7.12 08:49

přebytek na pokladně

Ahoj jak mám správně evidovat přebytek, dle teorie to znám ale v praxi jsem se s tím ještě nesetkala. Nechápu to ke každému příjmu i výdaji mám doklad a i součtově sedí, přesto mi 450 Kč přebývá.:( díky moc za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2521
12.7.12 08:58

Ahoj jako že sis přepočítala kasu a 450 tam přebývá? jestli jo tak vzdycky na zacatku tam aspon 500,– v te kase musi by taby bylo z ceho menit. Jestli si to teda myslela takhle :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.7.12 09:01

Taky přesně nechápu dotaz, v jaké kase, jako v obchodě? či v účetnictví, nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
12.7.12 09:02

Nikde bych nic neevidovala. dej si to nekam stranou. priste zase muze chybet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
12.7.12 09:11

Myslím, že jde spíš o účetnický dotaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
12.7.12 09:11

Přesně tak, tohle nikde neeviduj, dej to z pokladny stranou. Uvidíš, jestli se na chybu nepříjde, popř. to budeš mít na krytí manka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
12.7.12 09:13
@papavlinka33 píše:
Taky přesně nechápu dotaz, v jaké kase, jako v obchodě? či v účetnictví, nevim.

dělám v rodinné firmě, máme v rámci kanceláří minprodejnu a samozřejmě přes pokladnu musí projít i provozní režie jako poštovné, kanc. potřeby, tankování nafty jako výdaje a jako příjmy máme prodej + zasíláme oděvy i na dobírku takže i Cčkové doklady

• Citovat
  • Upravit
2458
12.7.12 09:26

Aha, no tak jak radí holky, dej si to někam stranou do obálky a když ti to bude příští měsíc chybět tak dodáš. Je zbytečné to evidovat, protože teď ti to přebývá a příští měsíc třeba bude chybět, budeš tak mít zbytečně zaevidovaný přebytek a pak manko. Pokud ti to nikde chybět nebude tak budeš mít rezervu když bude manko třeba někdy v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová