Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beruska2× píše:
je to 333,– a plati to na G2 - studentsky ucet, na normalni ne, tam je zase jiny system odmen a vyhod, jeste pak kdyz maji Isis kartu tak ziskaji 200,–Kc jednorazove odmenu..
Hele ty tam pracuješ? ![]()
A nevíš, jestli má teď KB nějaké výhodné spořící konto? Mám na účtě nějaké větší peníze …Se tam musím zastavit. Já jsem člověk konzervativní a nerada něco měním ![]()
Já jsem si teď zřídila účet v Zuno. Doporučila mi ho kamarádka a tím, že mi poslala na můj mail pozvání na zřízení účtu u nich, tak dostane ona 300 Kč a já když udělám do 30 dnů min. 1 platbu u obchodníka, tak dostanu taky 300 Kč.
Doporučit můžeš kolik lidí chceš a oni ti zaplatí až 50 lidí, kteří si účet otevřou - podmínka je, že tito lidé nesmí být z tvojí rodiny. Každopádně na tom můžete vydělat až 15.000 Kč.
Jsou noví a sbírají klienty.
Kdybyste chtěli tuto možnost získat 300 Kč využít, tak mi můžete poslat Váš mail do SZ a až si účet zřídíte, tak pak můžete obeslat Vaše kamarády a známé.
Účet je zdarma, jen je tam poplatek při výběru z bankomatu 18 Kč u Raiffeisenbank nebo 38 Kč u jiné banky - já třeba, ale z bankomatu nevybírám.
Pokud však budete účet aktivně využívat, tak si můžete zřídil účet plus a když u obchodníku zaplatíte kartou 5000 Kč měsíčně nebo budete mít min. zůstatek 200 000 Kč, tak jsou výběry u Raiffeisenbanky nad 1000 Kč zdarma. Taky se mi líbí jejich spoření - mají tam teď úrok 2% u normálního účtu - denní připisování úroků a peníze můžete kdykoliv využít. U účtu plus je úrok 2,5 % (tady se na peníze nesmí měsíc šáhnout)
Pro malou mám taky FIO banku, ukládám ji tam peníze a nic neplatím
Ja mam mBank, Fio a Zuno a nikde nic neplatim. Fio teda ale hlavne pouzivam kvuli eurovemu uctu a Zuno kvuli PayPalu.
@Denisa313 píše:
Ahoj, já jsem tedka u GE Money bank, mám účet genius gratis, neplatím vůbec za nic, za výběr, za vedení..rozhodovala jsem se ještě mezi air bank a ing bank. Strýc pracuje v KB a sám mi doporučil tu moji
Taky jsme k nim přešli ze Spořky. Ale ta akce už končí, tuším v pondělí.
@Anonymní píše:
Ahojky,
zajímá mě jestli je nějaká banka bez poplatků krom M-bank, teda jestli to u nich ještě platí.
Děkuju za odpovědi
Téměř všechny na západ od nás
Žijí z úroků..
@Denisa313 píše:
Ahoj, já jsem tedka u GE Money bank, mám účet genius gratis, neplatím vůbec za nic, za výběr, za vedení..rozhodovala jsem se ještě mezi air bank a ing bank. Strýc pracuje v KB a sám mi doporučil tu moji
Můžu se zeptat, za jakých podmínek neplatíš vůbec nic? Já jsem stálý zákazník a platím měsíčně za účet 129,–kč. Jinak teď prý je, že když přivedu min 2 nové klienty, tak já + i oni mají už účet napořád zdarma. Pokud nepřivedu nikoho, platím dál a pokud přijde nový klient bez mého doporučení, tak platí také. To je na palici… místo toho, aby snížili poplatky většině nebo aspoň stávajícím klientům… ![]()
@Pomka píše:
Můžu se zeptat, za jakých podmínek neplatíš vůbec nic? Já jsem stálý zákazník a platím měsíčně za účet 129,–kč. Jinak teď prý je, že když přivedu min 2 nové klienty, tak já + i oni mají už účet napořád zdarma. Pokud nepřivedu nikoho, platím dál a pokud přijde nový klient bez mého doporučení, tak platí také. To je na palici… místo toho, aby snížili poplatky většině nebo aspoň stávajícím klientům…
Ano, je to tak. Ty musíš přivést 2-9 nových lidí a všichni to budete mít zadarmo. Ale ta akce teď někdy končí.
@PetraJ píše:
Ano, je to tak. Ty musíš přivést 2-9 nových lidí a všichni to budete mít zadarmo. Ale ta akce teď někdy končí.
Nevím, kdy končí akce, ale mně to teď „aktivovali“ a mám měsíc na to, abych popř. někoho přivedla. Jinak Denisa313 psala, že ho má zdarma, docela mě to překvapilo, proto by mě zajímalo, co to obnáší… Mně totiž řekli, že jiná možnost, jak snížit poplatek, není.
@Pomka píše:
Nevím, kdy končí akce, ale mně to teď „aktivovali“ a mám měsíc na to, abych popř. někoho přivedla. Jinak Denisa313 psala, že ho má zdarma, docela mě to překvapilo, proto by mě zajímalo, co to obnáší… Mně totiž řekli, že jiná možnost, jak snížit poplatek, není.
No vidíš, tak to máš dobrý. Já právě někde četla, že už to končí. Ale asi chtěj ještě nalákat klienty.
Kdyz jsme hravali Monopoly, tak si od nas banka zadne poplatky z poplatku nebrala…
@PetraJ Myslím, že tímhle přístupem klienty postupně ztratí
Paní za přepážkou mi řekla, že GE Money všude v zahraničí je bez poplatků, proto jsou i v ČR tlačeni do snižování poplatků. Takže tak. Můj dojem je, proč by to ale dělali
Kdyby aspoň dlouhodobý klient měl nějaký bonus v podobě sníženého poplatku nebo tak něco…
@Pomka píše:
@PetraJ Myslím, že tímhle přístupem klienty postupně ztratíPaní za přepážkou mi řekla, že GE Money všude v zahraničí je bez poplatků, proto jsou i v ČR tlačeni do snižování poplatků. Takže tak. Můj dojem je, proč by to ale dělali
Kdyby aspoň dlouhodobý klient měl nějaký bonus v podobě sníženého poplatku nebo tak něco…
To máš jako s hypotékama. Jako mnohaletej klient, kterej řádně platí, dostaneš při změně fixace větší sazbu než novej klient. Je to na palici, ale asi je to normální. ![]()
@PetraJ píše:
To máš jako s hypotékama. Jako mnohaletej klient, kterej řádně platí, dostaneš při změně fixace větší sazbu než novej klient. Je to na palici, ale asi je to normální.
to je o tom co si vyjednas a jak se o to zajimas.. pokud ano tak ted ve 100% dostanes nizsi pac sazby jsou uuuplne nekde jinde nez pred 5 lety…
to je prece na kazdem, jestli si sve penize hlida.. ![]()