Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím, potřebuji radu. Prodala jsem přes Mimibazar nějaké oblečky, ale v čem to poslat? jsem bezradná. Do bublinkové obálky, té největší kterou mají u nás na poště to nedám, tam se to nevejde a zas krabice je zbytečně těžká. V čem to posíláte vy prosím???Moc děkuji
![]()
@SarkaNovo Běžně mi chodí v igelitce Kaufland naruby a omotané izolepou..já kupuji plast. obálky..odkud jsi? Můžu poskytnout pokud to bude jednorázovka
Do igelitky, obalit šedákem a zafačovat isolepou. To by mělo bohatě stačit. Hlavně aby to mělo nějaký rozumný tvar ![]()
Mě většinou přišlo oblečení zabalené do igelitového pytle, takové ty silnější, a více vrstev a ještě třeba omotané izolepou, aby to mělo menší objem… a pak třeba nahoru papír, abys mohla napsat adresu, nebo kousek papíru a přilepit izolepou
Na to nejlepsi plastova obalka, sezenes ji na poste - jde to jako cenne psani a je to myslim i levnejsi jak balik, teda kdysi to tak bylo.
Pokud to bude do 5cm na výšku tak jako doporučenou zásilku.. vyjde levněji od 37 do 43,–Kč
Tak zrovna včera jsem dostala balík v čemsi, co vypadalo jako pytel do koše
Fantazii se meze nekladou, v igelitce jsem už taky něco posílala…
@LN13
To už záleží na každým, v čem si to dovolí poslat.. i úhledná krabice mohla původně sloužit na skladování zabahněných bot ![]()
Díky. Takže myslíte že třeba v igelitce (když jí otočím naruby a přelepím izolepou, by mi to na poště vzali? ![]()
A kde se dají sehnat ty plastové obálky prosím? Tady na poště mají jen ty bublinkatý a ty jsou dost malý
Posílám stále v igetitových taškách(samozřejmě čistých). Nikdy se nikdo nestěžoval. ![]()
@helickav
Takže obrátím igelitku, nalepím na ní papíry se jménem a přelepím izolepou???Se ptám jak blbec co
![]()
Já většinou dám do novýho sáčku, ten zalepím a pak normálně do igelitky, aby to třeba někde nezmoklo