Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Netušíte někdo jak po ČR odeslat pneumatiky? Psala jsem na PPL, ti mi odepsali.. nebo tedy chat mi odepsal, že musí být každá zabalena v krabici… Já to chtěla jen objet streč folií a zaslat. Jsou tedy na diskách.
@KKK85 píše: Více
V krabici? Když jsem kupovala pneu, tak normálně dodaný zabalený ve folii. Kolikrát jsem v aute PPL pneu viděla, a taky jen obalený streč foliíí ![]()
@KKK85 pneu mi chodí PPL obalené ve folii. Chatbot píše kraviny.
Jak poslat pneumatiky přes PPL
• Zabalení: Pneumatiky důkladně zafóliujte strečovou fólií nebo použijte kartonový obal tak, aby tvořily kompaktní tvar a nevyčnívaly ostré části. • Objednávka: Vytvořte objednávku online přes webové rozhraní PPL CZ nebo aplikaci mojePPL. • Podání: Zásilku můžete předat řidiči při svozu z adresy, nebo ji odnést na podací místo (je-li rozměrově a váhově vhodná). • Cena a podmínky: Řiďte se aktuálními Produktovými podmínkami pro atypické zásilky, protože pneumatiky mají specifická pravidla na PPL CZ kvůli svému tvaru.
@Hanča1234 a můžu mít každou zvlášt? Jak objednat ten svoz? Když to budou čtyři balíky?
@KKK85 a ty neumis hledat na internetu popř zvednout tel a zavolat tam?
Ano chodí mi každá zvlast.
@Hanča1234 píše: Více
tak tato odpověď je mi k ničemu no. Ano taky jsem si objednala pneumatiky a přišla mi každá zvlášť… to vím taky. Ptám se kdo posílal a jak to prostě objednat. Na netu hledám, čtu a nevím prostě. A tel. na ppl mi dej a já si tam zavolám tedy…
Když to budou 4 balíky, tak musíš každý zvlášť, jinak to nejde.
Ale asi ti to dá na dva -
Velká
od 119 Kč
Max. rozměr 100×50×50 cm
Max. váha 31,5 kg
Max. hodnota zásilky 5 000 Kč
A co Fofr nebo Toptrans? Vetsi veci nam nekdy dovezli prave oni.
@pannda píše: Více
To jsem v životě neviděla. Pneumatiky, a ještě s diskama jsou pevné dost ![]()
Idelane TopTrans, na těžší veci fungují lépe a ridici jsou většinou chlapy. Zabalit kazde zvlášť strečkou a objednat 4 balíky. Nebo na paletu, zabalit vše dohromady strečkou a objednat odvoz 1 palety
Vykašlala bych se na nějaké vypisování a tyhle služby bych obvolala. Pak se můžeš rozhodnout jak pošleš …
Velké věci vozí třeba Toptrans …
Stránka zaslat.cz. Vybere nejvhodnějšího přepravce podle prevazeneho zboží (podle mě Toptrans). Při zadávání rozměrů člověk určuje i co je to (balík, paleta…) a jestli se nepletu, je tam i přímo položka pneu. Potom js tam zběžne info, jak dané zboží správně zabalit.