Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše:… na střední jsou to pořád ještě děti, tedy z hlediska rodičů…
@jendazeskolky jendo, ty děti už jsou dnes na střední
@jendazeskolky píše: … na střední jsou to pořád ještě děti, tedy z hlediska rodičů…no to jo, ale těžko pořád řeší, jestli doma dupou, jestli dupou, tak už opravdu někde jinde![]()
![]()
@stinga píše:
no to jo, ale těžko pořád řeší, jestli doma dupou, jestli dupou, tak už opravdu někde jinde
Co to jako tady meleš za hovadiny???
My bydlíme naštěstí v přízemí a v domě o 4 bytech a sousedi dupou, hodně je slyším večer. Nikdy mě nenapadlo si ztěžovat neboť mi to přijde v domě o více bytech opravdu jako hloupost. A neruší mě to natolik, abych z toho měla deprese
Aspoň vím, že se nemusím bát hlasitěji prdnout a nikdo mi to nebude vyčítat. A obvzlášť, když nikdo nejsme určitě uplně ticho, pokud tedy člověk není sám a důchodce.
To samé třeba se psy. Mám dva ovčáky o kterých nikdo ani neví, sousedi mají celkem uštěkanýho malýho psa a nikdy mě nenapadlo to řešit. Prostě tu nejsme sami no a nechápu lidi, kteří si ztěžujou, když si koupí byt v bytovce nebo paneláku.
Třeba sousedi nad nami maji uz deti velké, ale synátor po nocích paří na PC a remcá furt do mikrofonu… a jestě ma otevreny okno
se zasmeju, ale nenapadne me jit na nej klepat… me se zase treba vzbudi v noci maly syn a pláče, no… bytovka ![]()
Příspěvek upraven 27.07.21 v 01:14
@jendazeskolky píše:
Co to jako tady meleš za hovadiny???
jen to, že píšeš do diskuse 8 let staré
![]()
@stinga píše:Řešíš kraviny.
jen to, že píšeš do diskuse 8 let staré![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Zezulína přesně tak, já bydlela vzdy v panelaku a nesměli jsme nejak litat a běhat po bytě. Od toho jsme měli venku hřiště, a kdyz jsme dupali a skákali, tak nás napomenuli 1..2× a po třetí nám lupli. Ale to co někteří mámy dnes dovolí, pak jim dite stace po hlave.