Jak odnaučit dítě dupat v bytě

164
4.2.13 22:16

Jak odnaučit dítě dupat v bytě

Zdravim vsechny.Chci se zeptat, zda jste nekdo odnaucovali decka dupat v byte? Klukum je 2 a 3a pul a sousedi pod nami uz si na nas nekolikrat, i kdyz velice slusne,stezovali.Me je to velmi neprijemne a snazim se kluky usmernit.Ale temer vse se miji ucinkem. Hlavne se naucili, ze kdyz me maji vytocit, staci kopat do zeme nebo do dveri :evil: Vysvetluji, vyhrozuji, i placnu. Chodime ven mysli nadprumerne, nekolik hodin denne(tam jsou jak beranci).V podstate se nas den stava z neustaleho napominani a to me fakt nebavi. A kdyz uz jsou zticha, tak jim zase neco spadne :mrgreen: Ale to uz neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3108
4.2.13 22:18

@Sanantonio schválnosti děti umí zakážeš a tím tuplem to udělají :zed: tak buď si toho nevšímat což jde těžko ale jde buď si malého přestanu všímat a za chvilku přijde nebo zpřísnit tresty :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.2.13 22:20

Nijak. Dejte si na zem, kde jsou nejčastěj děti, koberec. Jinak ať si sousedi trhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14123
4.2.13 22:22

Myslim, ze je to nenaucis, musi vyrust. Mam doma holku skoro 2,5 roku a taky dupe a beha. Trpim pri tom i za nase dost tolerantni sousedy.

Jinak ji nakonec nechavam dupat a skakat a behat pres den, ale tak kolem 18h uz usmernuju, povolili jsme ji skakat na gauci, tak se vybiji na nem.

Uz at je teplo a svetlo do osmi do vecera a mohla bych s ni byt venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
4.2.13 22:28

A nějaká rada, jak dupání odnaučit skoro 10 měsíční dítě, když lozí po čtyřech? Taky bych to potřebovala kvůli naší extrémně „tolerantní“ sousedce. :mrgreen: Koberec a napomínání se míjí účinkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.2.13 22:36

@Beru no tak 10 měsíční dítě to nenaučíš to bezpardonu…to asi bude nejlepší koberec…ale starší děcka to odnaučit jde jenže to by maminky museli zpřísnit výchovu…dnešní maminky jsou na děti moc měkké a pak jim přerůsají přez hlavu a vyloženě jim natu hlavu se.ou @Sanantonio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
4.2.13 22:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 22:40

@Makinaa007 Tebe bych chtěla mít za sousedku, fakt chápavá! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.2.13 22:40

@Zezulína Jo měkké? A jak být tvrdá máma? prosím poraď :mrgreen: Moje děti na rozkazy se :mrgreen: rou teda totálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.2.13 22:42

@Talunka Se přistěhuj, ale není tu volno, mě tu milujou :D jako prostě malý dítě běhá po bytě, občas řve, s tím nic nenaděláš. Máš toho s dětma plný brejle a ještě se vzrušovat sousedama? Může udělat jen to, že dá nějakou izolaci na podlahu, aby to dupání zmírnila ale jinak nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.2.13 22:43

@Kapřík90 :hug: čekala jsem kdo se jak ozve…ale dík za podporu…svoje děti sice nemám ale mám průpravu od kamarádky a ta má zrovna takové děti nebo aspoň kluka který ji vyloženě na hlavu se. e takže vím co to je a jedině co pomůže tak facky…sice nejsem moc ráda když se děcka bijí ale když si to maminky nemumí vychovat hned tak bohužekĺ pak musí facky lítat a ne jen nějaké plesknutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.2.13 22:45

@Makinaa007 když nepomůžou rozkazy pomůžou facky…znám to ze svýho dětství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102671
4.2.13 22:46
@Talunka píše:
@Makinaa007 Tebe bych chtěla mít za sousedku, fakt chápavá! :think:

Ale ona má pravdu, děti to totiž technicky odnaučit nejde, protože chodí jinak než dospělí a nedupou schválně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.2.13 22:46

@Zezulína Ahá, tak to jsi mohla počítat, že se ozve nějaká rejpavá majitelka dupajících dětí :D :D:D Už se těším, jak ti budou děcka dupat, dáš jim pár facek a oni budou dupat dál a navíc u toho řvát. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102671
4.2.13 22:47
@Zezulína píše:
@Kapřík90 :hug: čekala jsem kdo se jak ozve…ale dík za podporu…svoje děti sice nemám ale mám průpravu od kamarádky a ta má zrovna takové děti nebo aspoň kluka který ji vyloženě na hlavu se. e takže vím co to je a jedině co pomůže tak facky…sice nejsem moc ráda když se děcka bijí ale když si to maminky nemumí vychovat hned tak bohužekĺ pak musí facky lítat a ne jen nějaké plesknutí…

Dát dítěti facku by mi v životě nenapadlo, ale zrovna teď tobě jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect