Jak odnaučit dítě dupat v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
4.2.13 22:50

@j.a.n.i1 no tak pokud máš děti kterým stačí něco vysvětlit neby zvíšit hlas tak se tady prosím tě nečerti a vůbec to nekomentuj…já budu děti vychovávat tak že jim něco řeknu max.3× pak už budou lítat facky…buď ráda pokud máš děti kterým to jde říct po dobrým…a hned tu nerozdávej facky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
@j.a.n.i1 píše:
Ale ona má pravdu, děti to totiž technicky odnaučit nejde, protože chodí jinak než dospělí a nedupou schválně…
:pankac: Hurá, další matka dupajících dětí. Někdy opravdu nechápu, jak asi patnáctikilové stvoření v papučkách může dupat jak stádo slonů, ale může, navíc když je dětí víc, tak se pořád honí a piští u toho. I když je napomeneš a třeba i poslechnou, stejně na to za 5 vteřin zapomenou a dělají kravál dál 8) Jo a sousedi jim neleží v patě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
@Makinaa007 píše: …Už se těším, jak ti budou děcka dupat, dáš jim pár facek a oni budou dupat dál a navíc u toho řvát. :P
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Švadlenka Madlenka
4.2.13 22:54
@Zezulína píše: …já budu děti vychovávat tak že jim něco řeknu max.3× pak už budou lítat facky…

Ještě, že si děláš srandu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
102840

@Zezulína Rozdávat je chceš především ty… a nikde jsem nepsala, že mám děti, kterým to stačí říct po dobrém, ale dát někomu facku není výchova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610

@Makinaa007 však já jsem s tím počítala že se některá ozvete…děvčata ono to jde po dobrým s děckama, ale musíte to umět…a je rozdíl když děcka dupou schválně a když ne, tak se sklidni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
4.2.13 22:55

Pár měsíců máme taky pod náma velmi milé sousedy :cert: - dcera nějak moc nedupe při chůzi, když běží tak jo, občas když jí pustím písničky tak tančí a skáče u toho apod. Máme koberce, krom chodby a kuchyně tam je plovoučka. Myslím že sousedce ani tak nevadí dupání a to skákání, jako když začne dcera jezdit na odrážedle a jezdí po chodbě :) - nezakazuju, nefackuju, je to prostě dítě které z toho vyroste. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102840
4.2.13 22:56
@Zezulína píše:
@Makinaa007 však já jsem s tím počítala že se některá ozvete…děvčata ono to jde po dobrým s děckama, ale musíte to umět…a je rozdíl když děcka dupou schválně a když ne, tak se sklidni…

Ti nevím, jestli je v tom z pohledu sousedů moc rozdíl :think: bordel dělá obojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.2.13 22:58

@Zezulína Já jsem klidná jak beránek :mrgreen: a nevím, kdo tady ještě před pár komenty lítal s fackama, já jsem to nebyla. Jo a díky za kompliment, jestli to tak bylo myšleno, že se to musí umět po dobrém. Fakt nevím, ale po zkušenostech mých vlastních i kamarádek radím na výchovu dětí nejlépe sluchátka na uši a mokrej hadr na hlavu, samozřejmě pro maminku a když jsou sousedi citlivky, tak i pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.2.13 22:59

@j.a.n.i1 teď neřeším sousedy, ale výchovu je tu nadpis JAK ODNAUČIT DĚTI DUPAT a ne CO DĚLAT SE SOUSEDAMA KYŽ JIM VADÍ DUPÁNÍ DĚTÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 23:00

@Sanantonio Ahoj zakladatelko. Nechci slyšet řeči, že ještě nemám dítě a radím. Jen chci napísat pár mích poznatků :lol:
POd náma bydlí sousedka s holčičkou 2 roky.Je trošku nedobrá a maminka na ni jen ječí. No co už, na něco si člověk zvykne.Ale na to šílené dupání, ne. Když je malá sama, čert so seber, dlouho ji to nebaví. Ale když si pozve paní domácí kamarádky a takových draků je tam 6 a dupou hodinu, tak se to fakt nedá. Tak jsem tam zazvonila a řekla jí, že chápu děti, jedno sama čekám, ale že by bylo fajn, kdyby děti změnily hru. Paní byla fakt milá a řekla mi, že mi to ráda připomene, až budu mít dítě. Že to mají jednou týdně a že to mám vydržet. Na to jsem kývla a řekla, že může.
Při představě, že tady budu mít mimčo a oni pod nama budou dělat takový bordel a nebudou tak trochu respektovat bydlení na činžáku, tak nevím. Asi to pak nechám na manželovi. Ale uklidňuji se, že jejich malá bude větší a bude to lepší. Dá se to vydržet chvilku, děti asi nepřibijete k zemi, ale co je moc, je moc.
To je moje skušenost jakožto sousedky.

Teď k tomu, jak to dupání regulovat. Kamarádka-2 děti-3 a 5.Super dvojka, umí se dobít jako koni :) Taky na činžáku, vedlejší byt.Jsou to divočáci a taky dupou. Skáčou z postele, honí se, závody kolem jádra :) První na ně řvala, pak je fackovala.Jak jste tady psali, to nepomáhá. Tak to dělá následovně-nechá je deset minut dělat bordel, vybijou se. Řekne jim něco jako, že pod nima bydlí lidi, kterým to vadí. Pak tam naletí, dá jim jiné zaměstnání. Běhají-chvilku nechá-pak si je zavolá a třeba jim nachystá malování vodovkama.Nebo jim dovolí stavět z dek stan…prostě vymýšlí zaměstnání. Je jí trapné, že na ni zvonívali sousedi a prosili ji, jestli by ty děti nešlo trochu ztlumit. Jednou dokonce dětska dojeli z výletu od babičky, unavené jak psi.Dala je spát, ale dělala v bytě bordel. Děcka se probudily, došli do kuchyně a říkaly:Maminko, tady se nedá odpočívat, je tady rámus. No a na to jim bylo odpovězeno, že takto se cítí lidi, co bydlí pod nima, když běhají a dupou. Děti vydržely 14 dní být nehlučné :lol: Občas na ně fak musí vletět a facky lítají, ale nějak to ty děti přešlo. Pořád jim připomíná ten okamžik, kdy je budila a připomíná jim, že tam nebydlí sami. Prostě běhat se má venku s kamarádama a ne v bytě. Začínají to docela pobírat.

Jen můj poznatek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.2.13 23:02

@Makinaa007 mamina která to s dětma umí po dobrým je nejlepší…komlpiment to byl…pokud to taklhe se svýma ratolestma máš… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
4.2.13 23:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.2.13 23:06

@Talunka S tím v podstatě souhlasím, samozřejmě je perfektní dát dětem chvilku na vyřádění se a pak jim najít ušlechtilou zábavu, třeba omalovánky :andel:, ale nefunguje to vždycky, proste občas se rozhodnou, že se budou prát a lítat a bouchat něčím… Nechci říct, že by mi bylo úplně jedno, co sousedi, ale je to dost těžké a na druhou stranu jsou zase sousedi, kteří nejsou schopni tolerovat ani hodinu kraválu denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.2.13 23:12

@Zezulína Já tě chápu. Víš, co je smutné. Že já jsem taky odkojená na činžáku a nepamatuji se, že bych dělala takový bugr, jaký dokážou dnešní děti. Jak je možné, že některým dětem to jde říct po dobrém a pochopí to a některým to můžeš říkat škaredě, řvát a nic.To asi trochu odpovídá tomu, jaký mají respekt z rodičů. Nedokážu si představit, že bych svému dítěti řekla asi 3× nedělej to a ono mě přehlédlo jak placatý kámen! To asi není moc normální, že :nevim: Od malička přirozená autorita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí