Jak odnaučit dítě uspávání v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
24.1.23 19:30

@debra.morgan @debra.morgan

No a to je právě ono. Já kdybych dceři četla, zkoušeli jsme tento hezky rituál, tak to vydržela dvě hodiny.. Bez čtení usíná do 20 minut. A vzhledem k tomu, že vstává do školky, chceme aby byla vyspaná. Ačkoliv je to pěkné, tak někde se to míjí účinkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.1.23 19:30
@cassydiees píše:
@debra.morganNeuspávala jsem ho. Došli jsme do postýlky, já ho držela za ruku u toho řekla jsem : dobrou noc broučku, uvidíme se ráno, hezky se vyspi. Zhasli jsme.. Za chvíli jsem došla, dítě spalo. A bylo :nevim:

v prvnim přispevku o odchodu nic nepíšeš…ale tak jak se to hodí, co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.1.23 19:31

@debra.morgan
Jak se to hodí? Kdybych takhle byla u něho po celou dobu, co by usínal tak neusne boha. To jsme zkoušeli a efekt byl akorát že se postavil a zůstal vyvádět psi kusy a smát se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
24.1.23 19:32

@cassydiees hahaha, já jsem rozhodně nikdy s žádným dítětem spát nechtěla, ale mladší dítě se neptalo jestli chci nebo nechci, buď budu spát za cenu mimina na prsu, nebo spát nebudu. A teď si vyber. Ale jo, starší je spací pohodář, taky jsem si myslela jak jsem si ji pěkně naučila :mrgreen: Ooo, jak jsem byla vyvedena z omylu, prostě jsem měla štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.1.23 19:34

@debra.morgan

Odmítám uspávat 10 ti měsíční miminko do 10 hodin večer, když by při uspávani se mnou standardně spalo od 8 mi hodin večer. Ubíram mu tím akorát dvě hodiny spánku.. Prostě jsme zvolili způsob, kde usne stejně rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.1.23 19:36

@Lily Evans

Netuším.. Já mám teď druhého prcka a naučil se právě stejně. Budí se jen v období akutního růstu zubů, to si ho berem k sobě teda, protože víme, že mu není dobře. Ale asi štěstí teda 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.1.23 19:36

Ne, mozne to neni, uz bude u tebe usinat az do maturity a pak se presune k prizelkyni:mrgreen:
Promin, nemuzu si pomoct, uz to je asi treti diskuse za posledni 2 dny s timhle…naucit se da kdokoliv cokoliv kdykoliv, mozek je vyborna vec…jen to nekdy stoji hodne namahy.
Pokud na tom trvas, tak na tom pracuj. Zvykej ho, muzes mu tam dat nejakou pomucku…ale obecne mi to prijde u tak malych deti jako naprosto zbytecne trapeni, pokud to to dite netoleruje moc dobre. S prvnim jsi mela stesti, druhy je „normalni“ dite, co potrebuje mit nekoho u sebe, prirozeny reflex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.1.23 19:43

@Lily Evans

To chápu. Ja třeba ani neuznávam Estvilla atd, u nás byl do postýlky přechod u obou hladký, když dítě nenechá, tak hold nenechá. U nás to neobrečel ani jeden naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.1.23 19:43
@cassydiees píše:
@debra.morgan
Jak se to hodí? Kdybych takhle byla u něho po celou dobu, co by usínal tak neusne boha. To jsme zkoušeli a efekt byl akorát že se postavil a zůstal vyvádět psi kusy a smát se..

ano, jak se ti to hodí, v prvním příspěvku o odchodu nic nepíšeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.1.23 19:47

@debra.morgan takže to když člověk něco nezmíní doslovně, je vlastně jak se to hodí…aha 🤣chodím tu jen občas ale už mě stačilo varovat že někdo s vaší přezdívkou je totální hnidopich. Tak už poznávám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.1.23 19:48
@cassydiees píše:
@debra.morgan takže to když člověk něco nezmíní doslovně, je vlastně jak se to hodí…aha 🤣chodím tu jen občas ale už mě stačilo varovat že někdo s vaší přezdívkou je totální hnidopich. Tak už poznávám taky

nebreč a piš pořádně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.1.23 19:52

@debra.morgan

Akorát to potvrzujete :roll:. Nemá cenu s Vámi debatovat. Hnidopišství je jistá vlastnost lidí, kteří mají svoje komplexy. Rozumím, že na internetu za obrazovkou se to léčí nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.1.23 20:04
@cassydiees píše:
@debra.morganAkorát to potvrzujete :roll:. Nemá cenu s Vámi debatovat. Hnidopišství je jistá vlastnost lidí, kteří mají svoje komplexy. Rozumím, že na internetu za obrazovkou se to léčí nejlépe.

jak jsme psala, nebreč a piš pořádně, pak se tomuto všemu vyhneš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí