Jak odplenkovat na ven
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak odplenkovat na ven
Ahoj.
Syn, v prosinci 3,chodi na nocnik doma, a bez nehod, ale musi byt dole bez. Jakmile dam nejakou vrstvu, klidne si sedne v tom a cura. Neumi si to svlect, ci spis zapomene. O potrebu si taky vzdy nerekne, on celkove malo mluvi. Chtela bych prejit na dalsi level a to bez plen venku.Jak to udelat? Jak jste to delaly? Braly jste nahradni obleceni??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ssasanka ja zacinala tak, ze jsme ven chodili na cca hodinu a pak honem domu na nocnik. Byl podzim, tak jsem nechtela, aby byl v mokrem a prevlekat ho. Bylo to narocne, nic jsem nestihla, ale fungovalo to. Nicmene dite bylo o dost mladsi nez tvoje a ve stoje jeste curat neumelo a „na holcicku“ odmitalo. Druhe se odplenkovalo na jare a to uz bylo dost teplo na to, abych vozila nocnik na hriste
Jinak nahradni obleceni ber ven 100% a klidne i dvoje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda nejdriv odplenkovala uplne doma a az pak, kdyz doma nebyly nehody sem ho brala bez pleny ven. Určitě bych nosila nahradni obleceni, na cestu dal jak nekam kilak do kramu i vicero. Ale řešila bych to spis v létě, ted uz byva zima, hlavne treba po ranu, abych nekde venku komplet svlekala pocurane dite ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Párkrát se počurala, buď jsem převlekla nebo jsme šli domů. Pochopila to ale rychle, tak během 14 dnů. Ale já teda moc nerozlišovala doma a venku. Jedině, když jsme šli někam, kde by počurání bylo blbý, třeba doktorka, obchod, tak jsem dávala plenu. Ale stejně jsem to jednou nevychytala a pocurala se mi v krámě, jo a nebyly to mokrý tepláčky, ale rybník
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ven jsem davala plenu, dokud nebyl par tydnu bez nehod (jezdime dost mestskou, vlakem, tam clovek nechce uklizet). Kdyz si uvedomil, zacal si rikat plena neplena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tlačíš na pilu. Dokud si nebude říkat doma s oblečením, tak bych děcko ven na podzim/zimu bez pleny nebrala.
Ven mu dej maximálně takovou tu natahovací trenkoplínu a vysazuj ho na záchod, pokud budete někde déle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ho dávej venku co půl hodiny čůrat, ne? Naprosto chápu, že se ti nechce dávat 3,5 letemu už přes den plíny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk 2 roky a 2 měsíce se odplenkoval úplně sám. Sundal plinu a říká si kdekoliv a je mu jedno, jestli je doma anebo venku. Přijde a ze chce curat, přitom vůbec nemluví. Predtim jsem zkoušela všechny metody a k ničemu, musí dozrat a uvědomit si to, jinak to nepůjde bez toho aniž bys ho ty sama aktivně nedavala třeba každých 30 minut vycurat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve chvíli, kdy poprvé přišel doma sám k nočníku (ten náš si teda stáhl tepláky) a pochopi, tak jsem to neřešila ani venku. Doma jsem tedy nějaký čas nepoužívala spodní prádlo, protože to byla pro ně oba komplikace. Venku jsem hlídala čas a tak jednou za hodinu zkusila dát vyčůrat. Kluka normálně na stojáka ke stromu, holku jsem chytla za nohy. Pak už si říkali.
@Verurizeckova Taky mě zajímá to mluvení, syn má dva a půl a taky na to furt kašle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková @baracudas zatím ne… když vidím, ze je šikovný v jiných věcech. Jako on se domluví po svém. Ale slovní zásoba tak 10 slov, ale rozumí všemu. Tchyne říkala, ze manžel byl stejný a začal mluvit ve 3,5. Ono to přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit