Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na odklakovač pozor!Mě se jednou na lino omylem vylil a zustal tam bílej flek
.Mě pomohlo jen hodně namočit-nechát chvilu stát ve vodě a pak se to odpučelo a pustilo
Kamčo i omyvatelnou barvu? Já ji nemohla dostat fakt ničím, jen tím odlakovačem - opatrně na uchošťour a šudlat.
ja udelala test na tom linu a flek to neudelalo - lino je hodně tmavé, asi už by to bylo vidět. Každopadne nechám do rána a pokud to lino nepoškodí, řekla bych že ok.
Ano, sranec (pardon) je PRAVE v tom je barva OMYVATELNA tudíž odstat nepomuze.
Díky
jestli mas parni mop (asi ne, ze?), tak s tim to pujde. Zatim nam po malovani umyl kazdy primalex.
Lenka
ten bohužel nemam ale asi by se mi hodil i jinak..muzes mi prosím říct jakou máš značku??Odstraní i jiné zaschlé skvrny? (fleky po zvířatech?)
Díky
Zakl
libi se mi toto:
http://www.zdravi-cz.eu/…8-p-135.html
není to sice mop, ale zas tak velky plochy podlah nemám, vyuzila bych jinak (klece se zvířaty)
jako zda se mi dobry pomer cena-vykon..
asi ho objednam..acjo..dalsi vergl bude v komore..:D ![]()
Prosím moc o radu. Manžel sic vymaloval, ale do uklidu se mu jaksi nechtelo. použil omyvatelnou barvu a já nemůžu dostat z ničeho cákance/ťupky. Pouzila jsem ruzne pisečky, citron, ocet..a neejde to dolů.
Hlavně se bojím o linoleum (bylo celkem drahé a je zánovní), na které nemůžu použít hrubou sílu. Moc prosím o radu jaké použít ředidlo nebo co dělat. Díky.