Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den.
Mám dotaz zda máte někdo patro na spaní.
Máme byt 2+1 2 děti a zatím spíme všichni dohromady, chtěli bychom dětem udělat pokojíček a v obýváku si udělat spaní na patro. Moc se mi líbí fotky od firmy www.caster.cz.
Děkuji všem za postřehy a zkušenosti. Drobek _________________
Ahoj Drobku.
My máme už 3 rokem patrové dvoulůžko a myslím, že jsme vybrali dobře. Je opravdu z masivní borovice, pevné, v době těhotenství jsem měla skoro 90 kilo (25 jsem přibrala
), manžel má skoro 2 metry, bezmála 100 kilo a v pohodě.
Našla jsem webovky truhláře, co nám to dělal. Nebyl problém se domluvit na nestandardních rozměrech, doprava byla zadarmo (a to nám to vezl skoro 300km), jednání super - nechci tady dělat reklamu zdarma, takže jsem ti odkaz hodila do SZ.
Já rozhodně doporučuji, jen nevím, až bude náš malý větší, aby nám z toho nespad, ale snad ho uhlídáme. ![]()
Jediná nevýhoda je možná v tom, že pokud bydlíte v paneláku, je pod stropem na spaní v létě trochu horko. ![]()
Ahoj,máme už 5 let patrové letiště a je to super,já jsem tam šťastná,manžel trpí teplem u stropu
¨Prcek spí s náma nahoře a minulý týden mi spadl v noci ze spaní ze schodů
Naštěstí jen boule,nic vážnýho
Letiště jsme měly nejdřív v dětském pokoji,to když byla Alenka malá a teť ho máme přesunuté do obýváku aby měla soukromí a klid
Vyšlo nás asi na 15 tis.bez matrace,je z masivu a jsme opravdu moc spokojeni že jsme to vyřešily právě patrem na spaní
Ahoj zakladatelko,
máme 2+1.Dvě děti a třetí miminko čekáme.Patrové spaní máme už skoro 7 let.Dělal nám to náš rodinný truhlář na zakázku.Schody máme udělané tak,že to jsou vlastně úložné skříňky.Pokud budeš mít zájem napiš e-mail na SZ a pošlu fotky.Třeba jako inspiraci.Jak píší holky,unese to v pohodě přes 200 kg a přitom se nahoře kolikrát dějí věci
.I toto musí správná patrová postel vydržet.Navíc pod touto postelí máme nyní pc koutek a zanedlouho zde bude mít koutek naše narozená holčička
.
Já bych také potřebovala nějaké fotky pater.Máme mezonetový byt, Filípek má dětský pokojík zčásti zařízen starým nábytkem, ale do budoucna bych ráda mu pořídila 2patrovou postel plus nějaký pěkný nábytek.Uvažuju o zhotovení na zakázku, jelikož mé představy dětský nábytek nesplnuje.S bídou Ikea a tu mám daleko a myslim si, že by se mi pak do pokojíka něco nevešlo.Časem chci k Fil druhé dítě,ač manžel nechce slyšeti, že prý ten pokojík je malý, já vím, že plno lidí je v 1+1 či 2+1s 3dětmi.Což my máme aspon 3kk, ikdyž mezonetová ložnice není, co se týče prostoru nic moc tam také časem budeme dělati něco na míru.Takže prosím fotečky pro inspiraci sem.
Fotky patra…,ale na nedostatky jako nepořádek prosím nekoukat
,holky si zase hrály…
![]()
Záleží také na výšce stropů,my máme 2,9 m.Dole pod patrem se já s výškou 168 cm ještě narovnám…
Díky díky všem za postřehy a nápady.
Tess díky moc za fotečky máte to moc pěkné tak si to nějak představuji.
Díky za inspiraci a přeji krásné těhotenství a zdravé miminko. Jana
Drobek píše:
Díky díky všem za postřehy a nápady.Tess díky moc za fotečky máte to moc pěkné tak si to nějak představuji.
Díky za inspiraci a přeji krásné těhotenství a zdravé miminko. Jana
Moc děkuju
.A já zase přeju ať to máte brzy vyřešené a ať jsi spokojená.
Vážené maminky, omlouvám se za trochu té reklamy, ale domnívám se, že je to k tématu: http://patranaspani.vyrobce.cz/
Ahoj Honza
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o odkaz na firmu, která Vám patro dělala. Děkuju moc Tereza
Ahoj. Měla jsem patrové spaní několik let v malé ložničce, prostor pod patrem sloužil jako šatna. Spaní nahoře měl také syn ve svém, ač velikém pokoji, děti to mají rády. Teď jsem ale v pokojíku patro zrušila a mám tam prostornou ložnici a svou původní ložnici jsem přenechala synovi. Mě to moc vyhovovalo, stropy máme 3,2m, takže o prostor taky nebyla nouze. Akorát asi s miminkem by to nebylo dobrý.Dělal mi to známý truhlář přesně popdle přání a nestálo to víc, než bych dala za postel.
Patrové spaní má sestra, teď ho máme i my v novém bytě. Strop máme taky něco málo přes 3 metry, takže ideální. Určitě to ušetří spoustu místa, v podstatě spíme v obývacím pokoji
. Drahé to určitě není a truhlář Vám to vyrobí na míru
. To naše ležení je docela dost prostorné, kromě „postele“ se nám tam v pohodě vejde i menší stolek ![]()
Jinak mrkněte sem, pro inspiraci ![]()
http://www.google.cz/search?…