Matracový chránič

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
22.7.09 12:04

Matracový chránič

Ahoj holky, prosím poraďte mi. Sháním matracový chránič a manželskou postel 18×200. Nemám s tím zkušenost, tak nevím, jaký vybrat (kde ho koupit), a dále také řeším, jestli koupit dva samostatný na každou postel zvlášť nebo vcelku. Poraďte mi prosím, jaké máte vy zkušenosti. Jo ještě bych zmínila, že postel má úložný prostor a otevírá se tak, že se zvedá postel u nohou nahoru. Díky moc. Jo , našla jsem to od Matějovského, ale docela se bojím té spodní vrstvy (když je to neprůpostné vodě), aby to dostatečně větralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
22.7.09 12:14

Ahoj, vy máte ale pidi postel :lol: :lol: :lol:
My máme chrániče od firmy Klinmam, bez nepropustné vrstvy (ty máme jen pro děti), dají se prát na 60st. a máme každý na svou postel. Spokojenost velká. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.7.09 12:21

My máme froté chrániče s nepropustnou vrstvou z IKEA, spokojenost veliká.
Máme je v ložnici, holky v dětském pokoji i je máme v hostinském. Super věc.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
22.7.09 12:32

Ahoj,

já kupovala chrániče na netu: http://obchod.teplodomova.cz/prosteradla

Nemůžu si to vynachválit :wink:
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.7.09 12:58

Lesi,máte na každou postel zvlášť nebo na dvojlůžko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.7.09 13:15
bonanza píše:
Lesi,máte na každou postel zvlášť nebo na dvojlůžko?

Na holek poslete máme zvlášť - taky má každá postel jinde :) To máme čtyři - tři na postelích, čtvrté jako náhradní rezervu - abych nemusela v případě nehody povlékat prostěradlo bez chrániče. Pak máme postýlkové, dvě na střídačku, ale v postýlce už spinká Eli jen odpoledne - ovšem prala jsem minulý týden - po spinkání si sundala pokakanou plenku - je to fajn, celé jsem to sbalila a mrskla do pračky i s chráničem.

V hostinském máme 160×200 v kuse, v ložnice 180×200 v kuse taky. Nechtěli jsme dělené, bo holky a pes lezou mezi nás, takže by pod nimi byla mezera, čímž by chránič ztratil svoji funkci - už mockrát se osvědčilo, že to bylo dobré rozhodnutí. Poslední nehodu jsme měli dnes, prostěradlo i chránič mi právě venku schnou… Docela uvažuju o náhradním do ložnice - právě abych mohla hned vyměnit v případě noční nebo večerní nehody.

Nejsem maniak na pořádek, ale pomyšlení na špinavou matraci mi fakt nedělá dobře, takže než byl chránič, několikrát jsem čistila a fakt to nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
22.7.09 13:47

Taky bych volila určitě v celku. Taky máme postel 180×200 a máme ho tam.
Nicméně moje zkušenost s levnějším z Ikey není moc dobrá. Po prvním praní (jen na 60, i když dovolují 90) se hodně srazil, takže se sice navléknout díky gumám v rozích dá, ale po stranách ujíždí doprostřed. Doufám, že je to srozumitelné. Prostě je teď tak na postel šíře 160 a na krajích postele není, ale to nám nevadí. Já ten chránič nemám ani tak kvůli pročůrání, jako spíš jak taky píše Lesina, aby schoval díru mezi dvěma matracema a zpohodlnil tak spaní. A samozřejmě ho máme také proto, aby matrace trochu vydržely.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.7.09 14:10
Meduza píše:
Nicméně moje zkušenost s levnějším z Ikey není moc dobrá. Po prvním praní (jen na 60, i když dovolují 90) se hodně srazil, takže se sice navléknout díky gumám v rozích dá, ale po stranách ujíždí doprostřed. Doufám, že je to srozumitelné. Prostě je teď tak na postel šíře 160 a na krajích postele není, ale to nám nevadí. Já ten chránič nemám ani tak kvůli pročůrání, jako spíš jak taky píše Lesina, aby schoval díru mezi dvěma matracema a zpohodlnil tak spaní. A samozřejmě ho máme také proto, aby matrace trochu vydržely.M.

Hele, tohle nám dělá takový ten silnější polstrovaný s gumou přes rohy - ten právě i schová ďouru mezi matracema. Ten jsme měli jako první, ale bohužel i ten neudržel vše. Proto máme ještě jeden, nepropustný.

Spíš mám dojem, že autorka řeší takový ten froté zespodu pogumovaný proti pročůrání - ten se nám nezdrcnul a funguje na celé délce a šířce. Po stranách nemá rohové gumy jako ten silnější, ale síťovinu a gumu po celém obvodu jako froté prostěradlo. Snad to popisuji srozumitelně, nějak mi doma klesla slovní zásoba :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.7.09 11:51

Nemáte někdo zkušenost s chráničem z Jysku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.10.09 09:46

Objevila jsem matracový chránič od Emitexu (90 X 190) na velkou postel pro téměř 3letou dceru. Máte s ním někdo zkušenost? Nešustí? Nyní je za super cenu.

Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný