Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky všem,chtěla jsem se zeptat co používat za prášek a aviváž aby prádlo vydrželo vonět dlouho?Používám Ariel (německý) a aviváž Lenor ale vůně nevydrží dlouho.Pavlína
Aviváž Softlan od Palmolive - prodávají buď na MMB třeba tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo u nás ho mívají vietnamci.
Nádherně voní ten růžový a to na růže fakt nejsem.
Prací prášek - teď zrovna Bonux, protože byl v akci ![]()
Prášky mám Ariel, Persil, Lanzu a aviváž Lenor žlutý a zelený, ale různě ty vůně střídám … Aviváž neředím, naleju vždy celý víčko a krásně to voní ![]()
avivaz Ecover ted letni vune, staci minimum a voni to nadherne, prasek Persil Sensitive.
Susim pradlo venku a vune je to nenahraditelna a nepodobitelna. Aby bylo mekke pridavam Silan Sensitive bud bily pro deti nebo zeleny pro dospele ale tak jen po dne kelimku. Hanka
Aviváž používám minimálně - spíš když se manžel vrátí z akce a „smrdí“ od ohně a podobně uzeně
. Jinak peru v Arielu, prádlo suším na balkoně a v prádelníku mám otevřená mýdla (značky různé). Prádlo voní a voní celkem dlouho.
Ahoj,já používám na bílé persil-bio,jsou to takové kapsle přímo do bubnu-voní krásně a ještě se nestalo,že by nevypral nějaké skvrny,je vhodný jak pro děti,tak alergika,objednáváme ho s kamarádkou na netu a na barevné ariel i s aviváží(když je v akci) nebo persil.A nejlépe prádlo sušit venku.