vůně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
18.7.09 13:42

vůně

Ahojky všem,chtěla jsem se zeptat co používat za prášek a aviváž aby prádlo vydrželo vonět dlouho?Používám Ariel (německý) a aviváž Lenor ale vůně nevydrží dlouho.Pavlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10054
18.7.09 14:32

Aviváž Softlan od Palmolive - prodávají buď na MMB třeba tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nebo u nás ho mívají vietnamci.
Nádherně voní ten růžový a to na růže fakt nejsem.

Prací prášek - teď zrovna Bonux, protože byl v akci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.7.09 15:28

Prášky mám Ariel, Persil, Lanzu a aviváž Lenor žlutý a zelený, ale různě ty vůně střídám … Aviváž neředím, naleju vždy celý víčko a krásně to voní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
18.7.09 17:54

avivaz Ecover ted letni vune, staci minimum a voni to nadherne, prasek Persil Sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.09 20:04

Susim pradlo venku a vune je to nenahraditelna a nepodobitelna. Aby bylo mekke pridavam Silan Sensitive bud bily pro deti nebo zeleny pro dospele ale tak jen po dne kelimku. Hanka

• Citovat
  • Upravit
15674
18.7.09 21:17

Aviváž používám minimálně - spíš když se manžel vrátí z akce a „smrdí“ od ohně a podobně uzeně :wink: . Jinak peru v Arielu, prádlo suším na balkoně a v prádelníku mám otevřená mýdla (značky různé). Prádlo voní a voní celkem dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.7.09 10:57

Ahoj,já používám na bílé persil-bio,jsou to takové kapsle přímo do bubnu-voní krásně a ještě se nestalo,že by nevypral nějaké skvrny,je vhodný jak pro děti,tak alergika,objednáváme ho s kamarádkou na netu a na barevné ariel i s aviváží(když je v akci) nebo persil.A nejlépe prádlo sušit venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný