Jak odstranit skvrny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5251
31.5.06 19:21

Jak odstranit skvrny

Prosím o radu.

Za poslední dva dny mi malá prokakala několik overálků a po vyprání na nich zůstaly nepěkné žluté skvrny. Malá je plně kojená. Nemáte některá nějakou zaručenou radu, jak je odstranit? Byly skoro nové a je mi jich líto. Vylítlo to plínkou vrchem a má to pěkně na zádech.

Díky za rady.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
31.5.06 19:26

Naše Rozinka je stejně šikovná :lol: Pomáhá mi vyvářka(90°C) a hlavně kvalitní prášek, ten to někdy vypere i bez vyvaření (my máme Ariel kids)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
31.5.06 19:29

me skoro na vsechny skvrny i zaprane pomaha zlucove mydlo - Denk mit nebo klasik s jelenem, namocit,namydlit a sup s nim do pracky.
a pak nechat uschnout venku na slunicku- po vyprani je trebas skvrnka jeste videt,ale po uschnuti na slunicku zmizi - zazrak 8O

toto plati o skvrnkach od mrkvicky a spol. :roll:

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
31.5.06 19:43

nam pomaha lanza oxi tekuta, vypere ty skvrny i na 40.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
31.5.06 20:23

Lokynko,
mě na „kakánky“ vždy super zabere tekutý Vanish. Naleju to na místo, kde je to znečištěné a šup s tím do pračky (prášek používám Ariel kids). Vždy se to vypralo.
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
31.5.06 23:44

Já to dřív mydlila mýdlem s jelenem - nezabere na všechno. Ale teď to namočím (mám tix) a pak do pračky. A je to fuč. Horší je to s tou mrkví. Jak si nevšimnu a vyperu - už to z toho nejde. Co pak? Vanish nepomohl…
Jo a s tím sluníčkem to je taky fakt. zázrak!?
Hnusný fleky mi zůstaly taky od banánu - nenapadlo mi, že se to může stát, tak jsem to rovnou hodila do pračky a zůstalo to tam.

Tak pokládám otázku, co se zapranýma flekama? Víte někdo radu? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
1.6.06 08:34

baboon já jsem měla oblečení po Kristýně taky od mrkve a od Kubíka. Myslela jsem, že už to nevyperu, ale když jsem to teď potřebovala pro rozárku a vyprala to v arielu, tak se to fakt vypralo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.6.06 08:37

Holky, ja peru v Arielu, + pridavam na bile vzdy Vanish do pracky......

Kdyz sviti slunicko a mam fleky na obleceni opravdu to zmizi........

Nekdy se mi stane, z e fleky zustanou ale po 2 prani uz nejsou

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mami- babi
2.11.11 13:11

skvrny

Milé maminky, dočetla jsem se, že naše babičky to řešily sodou. Zkuste to. Také citr.śťáva by možná pomohla.Užívejte si to…papa :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný