Jak odstranit z prádla naftalín

447
21.9.12 21:57

Jak odstranit z prádla naftalín

Prosím pomoc!!! Mám šestiletého syna, oblečení po něm jsem dala k rodičům, šest let jsem se o něj nestarala a teď jsem se chystala, že si vyzvednu věci na dva a tři roky a myslím, že asi zešílím. Rodiče jsou „stará garda“, takže jejich pocit udržení v čistotě a v pořádku tkví v naftalínu. Věci pro syna jsem třikrát vyprala v arielu a lenoru, pak použila ještě softlan, nechala to měsíc vysypaný na balkoně a pořád to UKRUTNĚ smrdí. Máma že to vypere v octu, den dobrý, zabalila to do pytlů a já to teď vybalila a šílený. Dva overalky jsem dala do pokojíčku do šuplíku a smrdí celej pokoj! Zbytek mám na balkoně. Prosím, můžete mi někdo poradit, jak ten zažranej naftalín odstranit? Protože jinak mám strach, že to budu muset všechno vyhodit :-( Dík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
21.9.12 22:29

Tak to se obávám, že nijak, také jsem vždy cítila ze všeho, když jsem byla u babi. Jakž takž se přerazila stará mýdla z NDR, ale naftalín nikdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.9.12 22:32

hm..tak to nemam radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.9.12 23:56

A ten ocet teda nezabral? Co zkusit nechat obleceni v jedle sode? To by mozna pomohlo :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
21.9.12 23:58

Nebo desinfekce na pradlo? To mi tenkrat provonelo veci, ktere taky nebyly uz tak svezi :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
22.9.12 08:38

Já bych zkoušela pořád ten ocet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jkkjkj
18.7.13 13:12

ijioj

Já bych je dala do vaničky se spousfou fekufého prášku klidně i fýden a sledovala aby fo neplesnivělo, pokud je oblečení čisfé fak se nic nesfane. po fýdnu fo hodif do pračky… presne fak si bělím spodní prádlo. nebo fo dej do čisfírny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný