Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
AHoj, moc moc se mi libi tohle jmeno. Navic je to jedno z mala, na kterem jsme se shodli. Take by nam krasne sedlo k prijmeni, protoze mame tvrdsi prijmeni nemeckeho puvodu, tak by to zjemnilo a zaroven by to ladilo i stylove. Problem ale je, ze nevim, jak oslovovat. Malou holcicku Beatko, Beusko, atd… ale jak potom? Napada vas neco krome Beo?
Betko, Bety
Já bych jí oslovovala Bětko, Beátko, Bety a nebo kdyby to byla supr čupr kámoška, tak Béďo
![]()
Tak Betka je podle me Alzbeta..Znama oslovuje Beo, Bei, Beatko..
Beo, Beuš, Blážo, Blaženko? Ta Bláža, Blaženka to je takové něžně důvěrné oslovení, podle mě. Nejbližší kamarádky, partner, rodina. Jako když se Jirkovi říká Jiřino.
Be (čteno Bí)
Betka
Betyna
Bejka
Beuš
vždy se něco najde
kamarádi jí to třeba spojí i s příjmením..
Taky mame doma Beatku. Rikame ji Beu, Beunko, Beatko, Beulko, Beusko, Bibi. Je to krasny jmeno, jsme s nim moc spokojeny ![]()
@Eemii píše:
Tak Betka je podle me Alzbeta..Znama oslovuje Beo, Bei, Beatko..
no Alžběta je Bětka… ale i Betka.. Beátě se říká Betko, Bety zcela obvykle..
AHoj, moc moc se mi libi tohle jmeno. Navic je to jedno z mala, na kterem jsme se shodli. Take by nam krasne sedlo k prijmeni, protoze mame tvrdsi prijmeni nemeckeho puvodu, tak by to zjemnilo a zaroven by to ladilo i stylove. Problem ale je, ze nevim, jak oslovovat. Malou holcicku Beatko, Beusko, atd… ale jak potom? Napada vas neco krome Beo?