Jak oživit firmu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vy šijete na zakázku nebo ušijete a prodáváte? Nějak mi tam chybí prodej v zahraničí.
A pracovat na dohodu o pracovní činnosti lze?
On ŽL je pro začínajícího obchodníka dost nákladný, co se týče měsíčních sazeb za povinný odvod. Já osobně bych na spolupráci na ŽL šla, až když budu vědět, že se mi ten ŽL měsíčně zaplatí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Poslala jsem Ti Soukromou zprávu, nikdy nevíš, kdo to tady čte, myslím tím, proč dávat nápady konkurenci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Yvonne píše:
Poslala jsem Ti Soukromou zprávu, nikdy nevíš, kdo to tady čte, myslím tím, proč dávat nápady konkurenci?
Ctu to tady trebas ja
A koukam, ze se toho teda moc nedozvim. Skoda.
Ja teda nesiju a nejsem konkurence… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, a co objiždět sportovní kluby, různé tělocvičny, nebo třeba i školy a nechávat jim na nástěnkách letáčky? Zkoušela jsi to takhle? třeba by se někdo ozval, že by měl o dresy zájem. Určitě v každém městě a větší vesničce je minimálně jedna škola nebo klub, kde se cvičí s dětmi a nebo kde jsou různé zájmové kroužky
S hledáním kolegyně asi nepomůžu, ale snad jsem aspoň trochu poradila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alfie píše:
Shaggi, děkuju, tuhle peripetii už mám za sebou, z nespočet klubů, kam jsem se dostala (i školy, kde mi prý nezajistí, že tam budu mít povolení mít reklamu), se ozval jeden klub a víceméně to nestálo za to:) všichni chtějí slevy, ale zadarmo to dělat nemůžu. Už jsem dokonce udělala i takovou cenu, aby mi to pokrylo aspoň náklady a benzín za cestu. A přesto se jim to nezdálo. Podotýkám, že jsem v oboru nejlacinější. Nevím, kde je chyba:(
Díky za radu
Alfie
Tak me na margo toho napada… nebyt nejlacinejsi, ale mit podobne ceny jako konkurence a dat lidem co chteji… tu jejich slevu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit