Co myslíte, bude zájem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co myslíte, bude zájem?
Ahojky,
tak jsem už vzdala boj s nabídkami práce z domova a dostala jsem docela fajn nápad. Jen by mě zajímal jakýkoli názor kohokoli z vás ![]()
Mám maturitu na grafické škole, kde byla v praxi zařazená i knihárna. Tedy knížku ušiju, udělám na ní desky, opravím, cokoli. Všechno je ručně dělané a moc mě to baví. Jen nevím, zda by o to byl zájem. Mohla bych nabízet opravování knižních desek, výrobu podle přání. Vyrobím všechny druhy vazeb (knih), dále krabičky, tubusy apod. Umím si příp. vytvořit propagační letáky díky grafice a dokonce i webové stránky, ale to až kdyžtak do budoucna…Ta práce by mě velice naplňovala, ale chtěla bych znát názor na to, jestli by to někdo kupoval? Byl by o to zájem? Co myslíte ![]()
Děkuji za každý názor!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
jestli si takhle zrucna, tak zkus se registrovat na FLER, tam jsou holciny co prodavai svoje vytvory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LUaPE píše:
jestli si takhle zrucna, tak zkus se registrovat na FLER, tam jsou holciny co prodavai svoje vytvory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bydlis nekde, kde je vysoka skola? Tam by bylo odbutiste na vazani diplomovych praci.
- Citovat
- Upravit
Nápad na knižní desky mi přijde hodně zajímavý, potenciál nedokážu posoudit, ale když píšeš, že bys uměla i grafiku (letáky apod.), nepřemýšlela jsi o tom dělat z domova grafičku? Firem, které využívají externí grafiky, je spousta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Knihvazačství je řemeslo, o které bude zájem vždycky - diplomky, sbírky zákonů, časopisy, tubusy… ale konkrétní průzkum trhu si budeš muset udělat i podle místa, kde bydlíš. Tohle není věc, která by šla dělat výlučně přes web a pokud bys měla v blízkém sousedství třeba jednu dvě zavedené firmy, nejspíš by byly začátky hodně složité.
Nějaká ta grafika z domova, letáky, webové stránky, atd. + registrace na Fleru, to určitě není od věci ![]()
Příspěvek upraven 28.01.12 v 08:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělej hezké deníčky- něco ve smyslu Můj první rok. Takový ty knížky, kam se zapisuje první zub, první slovo… Pokud by to bylo originální, jiné a ručně šité, líbilo by se mi to a třeba jako dárek bych to brala hned!!!! Nabídni na MMB, Fleru. Nesnáším ty sladce růžové nebo přiblble modré. Jako ta barva ok, ale celkově bez nápadu, bez šmrncu a většinou je to vzpomínka na celý život.
Příspěvek upraven 28.01.12 v 08:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja osobne bych to nevyuzila.
ale jak uz tu padlo vysoka skola muse byt to prave. pro zacatek bych alespon roznesla letaky po skolach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No v tom vázání diplomek asi moc kreativity není, ale určitě je to dobrý zdroj peněz. Zkus něco udělat a nabídnout jak holky psaly na Fleru, nebo ještě zkus dát nabídku na www.labasta.com tam můžeš mít i jen svou nabídku bez konkrétních věcí a portfolio.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta knížka jak napsala Týnka není špatný nápad, to by se mi taky líbilo.
K diplomkám, on je problém, že ve městech, kde VŠ jsou, je většinou firem, který se tímto zabývají dostatek a pochybuju, že bys byla ruční prací schopná jim konkurovat - studenti v tomto koukají na peníze.
Originální fotoalba by se taky mohla chytnout, v obchodě je občas problém nějaká hezká sehnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě by to mělo okruh zájemců, ale chce se to k nim dostat a dostat se do povědomí, umět se prodat. Antikvariáty, knihovny, muzea, školy ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fler je fajn, ale je dost přesycen výrobci všeho možnýho. Nováček se prosazuje obtížně, to by fakt musel být extra originální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za názory, moc si toho cením ![]()
Jak psala Týnka, něco ve smyslu - můj první rok - apod. (fotoalba, knížky a deníčky s určitou tématikou a nebo přímo na přání zákazníka) to by byla náplň mé práce. Čekáme mimčo, tak zas že bych rozjížděla nějakej extra byznys - to né ![]()
Spíš opravdu pro radost a nějaký ten peníz navíc. Vysokou školu tu nemáme, bydlím v Mariánských Lázních. A i kdyby, studentíci si na dobré ceny potrpí (sama jsem jím nedávno ještě byla) ![]()
Jinak bych svoje výrobky klidně i prodávala na aukru, fleru - tam jsem koukala a ani stopa po něčem co bych dělala já - to je šance ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,nebo zkus UMCENTRUM.Tam muzes taky prodavat sve vytvory.Preju hodne štěstí.Myslím,že pokud jsi takhle šikovná,máš šanci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
koblizek0434 píše:
Ahoj,nebo zkus UMCENTRUM.Tam muzes taky prodavat sve vytvory.Preju hodne štěstí.Myslím,že pokud jsi takhle šikovná,máš šanci
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit