Mám tu práci vzít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No nevím… Já kdysi taky chtěla do ciziny, ale nechtělo se mi bez snoubence (v té době už to snoubenec byl).
Takže jsem nejela… Ale to je spíš na Tobě - určitě by to byla dobrá zkušenost a dokud jsi bezdětná, proč ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jela bych ![]()
Byla bys tam v kuse nebo bys jezdila po nějaký době na pár dní domů? Myslím, že to je práce, která se ti naskytne jednou za život, jakmile přijdou děti, tak na něco podobnýho můžeš zapomenout. Navíc pokud jsi na pracáku, neváhala bych…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jela bych stoprocentně. Jednou toho budeš litovat. Mám osobní zkušenost s odloučení, byla jsem na projektu cca 150 km daleko od přítele(tehdy) a jezdila jsem domů na pátek, sobotu a neděli. A kupodivu to bylo pro náš vztah prospěšné, víc jsme si sebe vážili - trvalo to půl roku. Pro manžela to bylo o to horší, že jsem jezdila do chlapského kolektivu, kterému jsem velela - takže mírně žárlil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jela bych - pokud to jemu nevadí…
nebudeš tam pořád ne ? můžeš přijet na chvíli domů nebo on za tebou, ne ?
je to příležitost pro tebe a třeba tě to zase posune někam dál…v dnešní době té práce moc není, máš skvělou nabídku, tak ji využij!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
byla bych tam nepřetržitě, když mě to hrozně láká, právě proto, že když se nám podaří mimčo, tak dalších 15 let tu práci dělat nebudu. Na druhou stranu nechci přijít o přítele, našemu vztahu věřím, ale pět měsíců je dost. A peněz za to moc není, ale jak říkám původní plán byl jet ve dvou, sedět spolu po práci večer na pláži, ach jooo, prostě si myslím, že je i dobré mít tu zkušenost napsanou pak v životopise…prostě se to ve mně pere ![]()
- Citovat
- Upravit
jela bych, je to jen chvilka. Jestli spolu máte zůstat, tak zůstanete a ani dálka vás nerozdělí. Tohle je zkušenost k nezaplacení. Když nepojedeš, budeš toho pak litovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
buďto jsi závislačka na příteli a bez něho ani prd nebo nejsi......tak jak ??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano, v červenci by přijel za mnou na 14 dní a v červnu by si zaplatila zájezd ségra taky na 14 dní
- Citovat
- Upravit
Ja bych jela, je to super zkusenost, ale vim, ze by se mi styskalo. Mozna je lepsi, kdyz pojdedes sama a pritel za tebou obcas prijede, budete si vzacny a ty chvile spolu si poradne uzijete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
ano, v červenci by přijel za mnou na 14 dní a v červnu by si zaplatila zájezd ségra taky na 14 dní
no výborně !!!
![]()
tak hurá do toho !!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dobrý večer holky,
já jsem na UP, přítel je zaměstnán. Společně jsme byli na výběrku v CK a máme možnost jet od května do konce září jako delegáti do Chorvatska. Jenže příteli nabídli v práci na tři měsíce na zkoušku jít na jiné oddělení a tak mi řekl, že se mnou nepojede, že si neplacené volno brát nebude, ale že mám jet sama. Řeknu vám, já měla takovou radost, že jsem si našla po půl roce práci a teď nevím jak se mám rozhodnout. Já nás viděla, jak spolu budeme i když pracovně u moře, je to změna, zkušenosti, práce na čerstvém vzduchu. Děti nemáme, plánovali jsem, že přijedeme ve třech. Jak byste se rozhodli vy??