Mám tu práci vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
24.6.15 15:25
@Anonymní píše:
Zde zakl. - holky, moc děkuji. Ano, to víte, že bych to ráda vzala. Nejedná se mi ani o starší dítko - zvládneme snad veškeré povinnosti. Jedná se mi spíše o tu mladší, jelikož z rodiny hlídání nemáme a v září nebude mít ještě dva roky. Není ani částečně samostatná, je na mě velmi fixovaná. Cítím velkou zodpovědnost vůči zaměstnavateli a nechci ze školky „dělat jesle“ :kytka: Díky za názory, moc mi to pomáhá.

Takhle malé mimi asi půjde do soukromé ms? Tam pleny vůbec nejsou problem alespon z meczkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
24.6.15 16:41

Pokud pochybuješ, nešla bych do toho. Jenže lidi nechtějí poslouchat své pocity, škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
24.6.15 17:45

Tak já bych to rozhodně brala! Když by to nefungovalo a nezvládali jste to, tak skončit můžeš vždycky…jsou totiž příležitosti, které se taky už nemusí opakovat, tak abys jednou nelitovala třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.15 19:26

Podle mě také záleží, jak moc potřebujete zajištění z tvé strany. Pokud by vám to hodně pomohlo, asi bych být tebou byla pro. Pokud vás dostatečně zajistí manžel, nevzala bych to.
Mám známou, která má velmi slušně vydělávajícího manžela, mají se po finanční stránce moc dobře - a i tak začala pracovat, když mladšímu dítěti byl asi rok. Mně by asi bylo líto, že nemůžu být více s takovým prckem…když už má člověk malé děti, měl by si jich dle mě užít, jak jen to jde.
Pokud máte ale třeba hypotéku, manžel malý plat, žijete z výplaty do výplaty, pak by jistě i pro děti byly větší příjmy přínosné.

Anonym - píšu soukromé věci o někom jiném.

• Citovat
  • Upravit
1054
24.6.15 20:04

.

Příspěvek upraven 17.08.15 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.15 07:30

Zdravím vás, děvčata :kytka:, zde zakl. Ráno moudřejšího večera. Hodně jsme s manželem diskutovali a já hodně přemýšlela a dospěli jsme k závěru, že práci odmítnu. Upřednostním rodinu a její potřeby. Obě děti mě budou hodně potřebovat a ač bych strašně ráda do práce a přinesla do rozpočtu o něco víc peněz, budu se věnovat jim. Pozice si velmi vážím, ale vzhledem k tomu, že nic nesplácíme, nemáme dluhy a manžel nás zabezpečí plus i něco uspoříme na stavebka (i když taky lovím den před výplatou kolikrát drobné po kapsách :mrgreen:, snad to znáte občas taky), umožním získat práci někomu jinému. Každopádně o soukromé školce není řeči - není zde možnost a vzhledem k poplatkům v event. soukromém zařízení by se mi stejně nevyplatilo do práce jít. Jedná se o státní školku. Počkáme do období po novém roce a začnu intenzivně nějaký ten úvazek hledat. Starší bude zadaptovaná (relativně) ve škole, rodina vzhledem k jejím domácím úkolům přizpůsobená, na podzim tu mladší po dovršení druhého roku budu jednou týdně do školky dávat (když je přijatá) a uvidím, jak reaguje a jak bude náchylná na nemoci. Na druhou stranu mě váže k budoucímu zaměstnavateli oopravdu zodpovědnost a nerada bych po zaučení sdělovala, že rodinná situace mi nedovoluje dále pokračovat a musí někoho dál hledat. Děkuji za názory, jste zlatíčka. Pomohly jste mě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat