Jak oznámit těhotenství prarodičům?

269
21.12.05 11:29

Jak oznámit těhotenství?

Těhulky, nemáte nápad, jak očekávané mimi oznámit nastávajícím prarodičům? Chceme jim to říct na vánoce. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
21.12.05 11:40

my jsme každému koupili dáreček na lísteček psali dědeček a babička :lol:

Švagrová poslala pohled s pozdravem babičce a dědovi a podepsala ho jako čtvrtý vnouček /vnučka

Petra

• Citovat
  • Upravit
246
21.12.05 11:56

My jsme nachystali balíček s nápisem Pro všechny, uvnitř byl ještě jeden malý baliček s cedulkou Pro vaše vnoučátko a v něm byly malinké ponožtičky. Mělo to úspěch, tchyně byla silně dojatá :D Balíček samozřejmě dostali až jako poslední dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
21.12.05 12:07

Ahojky Holky… mě by zase zajímalo, jak to originálně říct manželovi :) poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.12.05 12:20

Tak mě napadá, že podobně jako rodičům. Dát mu pod stromek dárek, kde bude napsané „pro tatínka“ a třeba fotečku z ultravuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
21.12.05 12:21

A když to nebude na Vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 12:23

Ahoj Jahudko,
zrovna v pátek jsem řešila stejné dilema, protože jsem konečně po půl roce snažení našla // :lol:
Chci ti jen říct, že chlapi jsou (podle mého názoru) dost pragmatické bytosti a nechápou, že s tebou v té chvíli mlátí hormony a štěstím bys objímala celý svět. Můj manžel např. je absolutně rozumově založený člověk, emoce projevuje tak jednou za sto let a věděla jsem, že kdybych mu koupila botičky a dala mu je večer se světýlkem v očích, tak se ten dacan asi umlátí smíchy a veškerá atmosféra je v čudu a já budu bulet jak malá holka. Takže jsem jen ráno poslala SMS, že jsem mu pro letošní vánoce nic nekoupila a raději mu něco vyrobila…Jsem konečně těhotná. Moc mi pak děkoval, že jsem ho ušetřila reklamy na Tchibo (nebo kde to bylo to slavnostní předávání botiček) a že je moc šťastný. Mě od něho těší spíš takové skryté projevy, jako když mi každé ráno zavolá do práce, jak mi je, nebo když jsem mu na služebku předevčírem večer psala „dobrou noc, tatínku“ poslal mi jen : VÁM taky…
Takže, pokud by reakce tvé drahé polovičky po tom slavnostním oznámení nebyla podle tvých představ, určitě mu to nezazlívej, chlapi mají prostě jiné myšlení a nedokážou se tak lehce vcítit do toho, co ty prožíváš jako maximální štěstí.

Jo a pro prarodiče se mi tu kdysi v nějaké diskuzi líbilo oznámení o miminku zakoupením ponožek, dupaček nebo botiček s cedulkou : Ahoj babi a dědo, přijdu si pro ně v … (září, říjnu…) Vaše vnoučátko.

Tak holky, ať prožíváte radost při oznamování… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
21.12.05 12:26

Noggie: tak já bohužel své vytoužené // ještě nemám :cry: ale už se na ně moc těším a když jsem viděla tuhle diskusi, tak jsem sem musela zaskáknout :)
To ten můj asi radost mít bude… a je moc hezké, že se o tebe tak stará a myslí na vás oba :) Hodně štěstí a zdravé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 12:40

Jahůdko mě docela pomohly ovulační testy. Koupila jsem si jich 5 a každý den jsem jeden dělala. Předtím jsem byla u doktora na folikulometrii a ten mi řekl, že tam jeden roste, přibližné datum, kdy dojde k prasknutí no a pak jsem začala s testy.
Tak držím palce! Občas k vám nakouknu do diskuze „čekatelky na //“ ale jedete tam na mě moc rychle, takže se ztrácím… :wink:
Moc moc moc ti přeju brzký úspěch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26859
21.12.05 13:02

Tak manžovi jsem prostě ráno nechala testík na stole a jak se probudil, tak hned volal, že je pozitivní. No ale šok to pro něho byl, i když si mimi moc přál a po půl roce se nám to snad podařilo. Holky, on skoro celý den nemluvil :D

V pátek jdu k Dr. a slíbil mi, že pokud tam nějaký špendlíček na UTZ uvidí, že nám udělá i fotečku k Ježíškovi - je hodný :D Tak pokud to vyjde, tak ještě v pátek večer fotečku naskenujeme vyrobíme s manžou " ** Pokukázku na miminko ** ", kde bude jednat vytištěná fotečka a pak text typu " Ahoj babičko a dědečku (strejdo, teto), to jsem já Slaninka, narodím se v srpnu 2006 a už se na vás móóóóc těším ". A pokud fotečku mít nebudeme, ale těhu budeme mít potvrzené, tak tu poukázku uděláme bez fotečky. Poukázku pak dáme každému do obálky a dostane každý svoji pod stromeček. Možná je to uhozené, ale myslím si, že překvápko to bude velké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
21.12.05 15:18

Ahoj holky,
oznamování těhotenství je super zážitek, asi na to nezapomenu :D

Oznámila jsem to budoucímu tatínkovi i prarodičům podobně, jen s rozdílem dárku.

Budoucí tatínek dostal dárkovou taštičku s miniaturníma ponožkama a k tomu pohlednici´, na které bylo napsáno: Ahoj taťko, ty ponožky mi schovej, přijdu si pro ně v červnu, aby mi nebyla zima na nohy. (+ podpis výrobního jména našeho miminka :D ).

Prarodiče: Opět dárková taštička, tentokrát s dudlíkem a k tomu dopis: Ahoj. Zatím ještě trávím většinu času na houbách. Chci si už ale u tebe vytvořit své místečko, a tak si začínám nanášet věci. První je v taštičce.

S tím, jak a jestli to pochopili, to bylo různé, ale docela jsme se u toho všichni zasmáli. Takže mám na to hezkou vzpomínku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.12.05 13:46

Tak já jsem dnes koupila vánoční přáníčka - babičce a dědečkovi, které podepíšeme jako „vnouček“ a vlepíme fotku z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
22.12.05 13:57

Já byla tak šťastná, když jsem si v neděli 9.1.2005 v 8 ráno udělala test a on byl pozitivní, žejsem ani nepřemýšlela nad tím, jak to říct manželovi.prostě jsem přiběhla do ložnice, probudila ho, že mám dáreček a ukázala mu test :lol: Ona na to chudák rozespale mžoural a nevěděl co to je, tak jsem mu to vysvětlila. Pak jsme spoju ještě leželi v posteli a vychutnávali ten krásnej pocit...... :D
A rodičům jsme to prostě jen řekli.
Pro příště se určitě nechám inspirovat na nějaké originální sdělení :?
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
22.12.05 14:21

Ahojte,
my jsme se rozhodli vyzkoušet detektivní sklony a obrazytvornost rodičů celoročním kalendářem. Máme už dcerku (teď má 20m) a tak jsme vybrali fotky a v červenci, kdy se má mimi narodit jsme vložili fotky dvě - jednu- já s naší holčinou a druhou- manžel s miminkem :) jen doufám že jim to dojde a já si konečně budu moci vychutnávat obletování :wink:
a když ne, tak to snad brzy uvidí a jak znám manžela, tak to budou brzy vědět úplně všichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.12.05 19:01

Já si barvila, jak to manžílkovi řeknu, až budu mít za sebou 3měs. Protože jsme o druhé mimi přišli v 6tt, tak jsem to nechtěla zakřiknout. Jenomže já jsem osůbka ukecaná, tak jsem mu to vyklopila hned, jak přišel z práce. Byl docela překvapen, protože jsme měla teprve 2měs. po kyretáži. Proto jsme to neřekli nikomu, dokud neuplynou 3měs. Horší byla naše malá, ta občas vykládala okolo, že mám mimi v bříšku. Docela mě překvapila, protože jsem jí nic neřekla, asi to poznala sama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky