Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, poraďte! Vím, že toto téma už tu bylo, ale třeba přijdete ještě s nějakým nápadem. O víkendu bychom chtěli říct budoucím prarodičům a tetám tu novinku a ráda bych to nějak zpestřila…
Jé, nikdo nic nepřipsal. Nás také čeká oznamování budoucím babičkám a dědečkovi, kteří se na tento okamžik třesou už několik let. Poraďte, at si to užijeme
. I když, my si naše velké tajemství ještě chvíli vychutnáme ve dvou (třech).
S.
AHOJ holky…tak ja nevim
vy byste chteli asi neco extra,aby to melo stavu ![]()
My jsme si nechali udelat takove vizitky,kde bylo napsane,ze budou dedou a babickou,tetou a strejdou
atd…a rozeslali jsme to ![]()
Je to pekne si myslim,muzou si to schovat na pamatku,jako svatebni oznameni treba ![]()
Asi jsem vam moc nepomohla
Nasi maji pejska - yorksira. Tak jsem proste vzala tehotensky prukaz a dala mu ho do tlamicky s tim at to prinese panovi nebo panicce ![]()
Byla u nas jeste teta se strejdou a byla docela sranda, ze slysim strejdu volat „hele Maxik ma neco v hube, vemte mu to“ no a Maxik s tim utekl zpatky ke mne. Tak jsem to zopakovala a na podruhe prukazku uz dorucil spravne. ![]()
Hanka1
Holky,já jsem nakonec vyrobila poukazy. V pozadí je naše fotka ze svatby a přes ni je text, že je to poukaz na 1 ks vnoučete a že bude k vyzvednutí v polovině října 2006 v porodnici Břeclav.:) Dám to do obálky a na stroji jsem napsala štítek s adresou, aby hned nešlo poznat, že je to od nás…jsem zvědavá na rekci! ![]()
můj manžel je Belgičan, bydlíme tady, s rodiči v jednom domě, my v podkroví.
U doktora jsem byla zrovna na Mikuláše, tak jsme vzali flašku červeného a šli jsme dolů, jako že jdeme slavit Mikuláše… Naši si řekli, jo, v Belgii je to zvykem, tak co, oslavíme to.. nachystali nějaké chlebíčky a slavili jsme, já jsem si „naoko“ jako že taky přiťukla a připila, ale jen jsem namočila rty… a můj milý svou lámanou češtinou říká - Bruno bude šťastný – Bruno bude strýc… (Bruno je můj jedinný švagr) a naši to odkývali a asi až po minutě se zarazili , no počkej..... Brunomá jen jednoho bráchu, tebe, Franky,ne?? a došlo jim to.
je dobré to říct třeba jen tak mimichodem - jeli to u rodičů první vnouče, tak třeba mezi řečí prohodit ahoj, dědo… a tak..
určitě něco vymyslíte:) hodně zdaru
Hanele
S oznamováním čehokoli je sranda
Když jsem žádala o manželovu ruku, to šlo ještě stylově, kytku, pokleknout na koleno a požádat jeho rodiče o jejich nejtaršího, vzpomínají dodnes ![]()
Oznámení mimča holt podobné rituály chybí, tak jsme nakoupili marcipánová miminka, takové ty jako prst velké figurky, že je budeme s patřičným komentářem rozdávat… ale stejně to všude prasklo dřív
Bylo mi pořád tak mizerně, že to uhádli dřív než ten čtvrtý měsíc, co jsme s tím chtěli na veřejnost ![]()