Popraskané břicho - strie

135
7.2.06 20:45

popraskané břicho - strie

Ahojky, nevíte, dá se nějak zbavit jizev, které mám z těhotenství? Šíleně mi popraskalo břicho, začalo to v 7.měsíci a pak každý den mi přibyla nová a nová jizva, takže ted mám jizvy nad pupkem sahající až ke klínu..Je ale fakt, že jsem přibrala 30kg a jedla jak protržená, takže si za to nejspíš můžu sama… :roll:
Slyšela jsem o nějakém laseru, ale má to cenu, pokud plánujeme i druhé mimi, podstupovat teď?
A pokud na tohle nic nepomůže, je mi jasné, že ani ten laser asi nedokáže zázraky, tak nevíte někdo o nějaké prodejně plavek, kde by měli nějaké super plavky vcelku, ale ne takové ty klasické sportovní, mohly by být aspoň trošku sexy, chichi… A nebo dají se i plavky někde ušít…? Vím, jsou to asi trošku pitomé otázky, jen mě to tak napadlo a to víte, léto se pomaličku blíží, i když to tak při pohledu z okna nevypadá… :lol:
Díky a mějte se,
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
7.2.06 21:15

Sice ti neporadím se strijemi, ale možná typ na plavky - těhotenské jsem si kupovala dvojdílné, vypadaly srandovně, ale velmi slušivě. Spodní klasický díl, ale od podprsenky taková jakoby mírně nařasenější sukýnka, takže bříško lehce zakryté. Dělá to náramně pěknou postavu a zaujalo mě, že měli v tomto střihu i verzi pro ne-těhotné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
7.2.06 21:29

Andys, ja mam dvojdilne plavky, spodek klasika, vrsek je neco jako top na spagetovy raminka (se skrytou podporou :) a saha tesne nad pupik, takze bricho neni skoro videt a sportovne taky moc nevypadaji. Nevim ale, jestli se neco takoveho da koupit tady, mam je z Australie, tam dost frcely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
8.2.06 18:47

Ahoj,
podívej se na www.litex.cz , mají dost velký výběr a od konce února by měla být na stránkách i nová kolekce. Dříve jsem v Litexu prodávala a myslím, že plavky jsou kvalitní a za slušnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
8.2.06 19:07

Taky se prodava krem po tehotenstvi,nevymaze ti to ty jizvy uplne (to laser taky ne) ale nejsou tak videt :D popraskaneho nic nastesti nemam s prvniho tehotenstvi :wink: ted cekam druhy a uz mazu kremem pro tehotne od 2mesice,pokozka se prizbusibuje a nepopraska potom.

Jinak plavek je spousta,treba jsem videla plavky,byli jakoby dvoudilne,ale od prostredka (mezi prsy)dolu ke kalhotkam byl pruh latky,dela to peknou postavu a brisko neni videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
9.2.06 10:46

Andys a mazala si v těhotenství? Já mažu, jelikož se říká, že je to nevratný proces a moje mami má kůžičku dost popraskanou, tak čekám podobné sklony. Ale řeknu ti, že se za to nikdy nestyděla a hrdě nosila dvoudílné plavky (ono taky na výběr moc nebylo). Já bych se rozhodně nepohoršovala na koupálku nad maminkou se strijema, spíš bych jí obdivovala za její mateřeství…jé, to zní divně. Chtěla jsem napsat, že je to fuk a nejdůležitější je zdraví a láska a gratuluju všem, co porodily miminko a staly se matkami a vážím si jich. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
10.2.06 11:17

Ahoj,

ja se mazala jak divaa..od zacatku tehu a brisko mi popraskalo stejne..a to docela dost a zaclo to pomerne brzo..nekdy v 16tt, jen co se mi lehce napla kuze..uz to bylo..takze ja myslim ze je to z vetsi casti dany geneticky..
Mazu se porad..vystridala sem celkem 3 kremy a brisko praska vesele dal..no co..co zmuzu.. :P Hlavne aby mimi bylo zdrave..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
10.2.06 11:38

Andys, takymám strie, i když jsem se pečlivě mazala a přibrala jen průměrně…je to dáno geneticky. Ale měse celkem po porodu zatáhly a zesvětlaly, mazala jsem je olejem od Weledy na strie právě i po porodu…sice jsou vidět, ale jen zblízka a že by mi to zabránilo nosit dvoudílné plavky? ani náhodou. Manželovi to neva a ostatní ať si trhnou!
Na laser bych šla teda až po druhém dítěti, dřív to určitě nemá smysl…
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.2.06 17:13

Ahoj holky asi kazdy ma hruzu ze strii,tak jako ja,moje mamina ma desne popraskane brisko,takze se take bojim ,ze takhle dopadnu,no ale asi se to neda nejak ovlivnit,ze?Ja take mazu a mazu,zatim musim zaklepat zadne strie,ale to muze prijit ze dne na den.Ale Weledu na strie muzu jen doporucit,je to uzasny olejicek,vyrabi to nemci a ma se pouzivat jeste 3 mesice po porode.Je celkem drahy ,ale je opravdu uzasny,vrele doporucuji.Ale asi se striim neubranime.Vzdy jsem myslela,ze to zalezi kolik priberete,ale neni to pravda,zalezi to na kuzi jak je elasticka.Moje kamaradka pribrala 30kg v tehotenstvi a ma jen asi 2 jizvicky.Holky to nejak zvladnem.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
10.2.06 18:05

Ahoj holky,
mám dvě děti a po prvním porodu jsem byla šťastná, jak nevím co, že nemám ani jednu strii. Mazala jsem od začátku.
Při druhém těhu jsem hodlala zopakovat to stejné, ale i když jsem mazala snad ještě víc, břicho mi popraskalo a hotovo. Přibrala jsem stejně..........
Moje mamka má sem tam popraskaný bříško (taky 2 děti) - mazala se indulonou nebo niveou a co je gól, tak babička, která měla děti 4 ( 8O ) a nemazala se ničím (jedině tak sádlem :D ), tak ta něměla strii ANI JEDNU!!! :twisted:. ¨Takže mažte a doufejte v nejlepší :)
Zatím, Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
10.2.06 19:20

Strie

Ahojky,

mám 2 děti a pokaždé jsem ráno a večer při koupání bříško masírovala kartáčkem až do zrudnutí a pak jsem ho namazala čímkoliv hodně mastným…Bonelou a tak… a bříško nepopraskalo!!!. Určitě je to dáno i geneticky, protože moje mamka, ségra i babička mají bříška popraskaná, ale tohle mi poradila kamarádka, taktéž genetické zatížení a je bez strií. Takže určitě mazání, ale i to drhnutí, které kůži prokrví a tím získá na elasticitě. Můžu jednoznačně doporučit. Kamarádka ještě sprchovala teplou a studenou vodou, to už já ne, ale i takhle to lze.

papa Veronika Adámek a Berunka Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
10.2.06 20:34

ahoj,
musim souhlasit s Josefkou, ja jsem taky hrda na sve popraskane brisko (ono taky, co jineho zbyva, ze jo?:) nez se tim trapit, tak si aspon rikam, ze jde na me videt, ze jsem maminkou. Mazala jsem, mazala a stejne brisko popraskalo, ale je taky pravda, ze to mame v rodine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
10.2.06 20:50

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.2.06 20:53

Holky,
strie - ach jo.
Cele tehu jsme mazala jak diva, dvakrat denne. Jeste v 34 tt jsem se chlubila, ze nemam ani jizevku, jak jsem poprela celou genetiku, protoze nase mama strie ma.
No, po 35 tt jsem popraskala na jednom boku. Tak jsem si rikala, ze nic moc, ale bricho je krasne.

Na brise jsem popraskala az na porodnim sale, za to ovsem kvalitne. Mazu od porodu dvakrat denne, vsim moznym - a nic. Treba to chce cas, ale clovek je tvor netrpelivy, ze…
Nicol a Stella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fekowa
4.1.13 17:54

ja bich chtela taki dak pric ti jizvi moc mi vadej

@Andys píše:
Ahojky, nevíte, dá se nějak zbavit jizev, které mám z těhotenství? Šíleně mi popraskalo břicho, začalo to v 7.měsíci a pak každý den mi přibyla nová a nová jizva, takže ted mám jizvy nad pupkem sahající až ke klínu..Je ale fakt, že jsem přibrala 30kg a jedla jak protržená, takže si za to nejspíš můžu sama… :roll:
Slyšela jsem o nějakém laseru, ale má to cenu, pokud plánujeme i druhé mimi, :,( podstupovat teď?
A pokud na tohle nic nepomůže, je mi jasné, že ani ten laser asi nedokáže zázraky, tak nevíte někdo o nějaké prodejně plavek, kde by měli nějaké super plavky vcelku, ale ne takové ty klasické sportovní, mohly by být aspoň trošku sexy, chichi… A nebo dají se i plavky někde ušít…? Vím, jsou to asi trošku pitomé otázky, jen mě to tak napadlo a to víte, léto se pomaličku blíží, i když to tak při pohledu z okna nevypadá… :lol:
Díky a mějte se,
Andrea
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky