Vitaminy pred otehotnenim

226
6.2.06 09:17

Vitaminy pred otehotnenim

Ahojky,

chystam se otehotnet a nejak se ztracim v nabidce vitaminy pro tehotne a jako pripravu na tehotenstvi. S kterymi mate dobre zkusenosti? Je lepsi uzivat multivitamin nebo samostatne vitaminy+mineraly?

Diky,
Aknel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
6.2.06 09:54

Ahoj,

já užívala kyselinu listovou 400 mikrogr.+vit. C+vit E obden a mezi Femibion.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
6.2.06 10:04

Já jsem uživala GS Mamavit. Je plno multivitamínů určených pro snažilky a pak to mohou užívat i těhulky, když se zadaří :lol: Stačí se jen zeptat v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
6.2.06 10:09

Uzivala jsem Mamavit, ale jen prvni trimestr kvuli kyseline listove. Potom tablety Vapnik Horcik Zinek (3 v 1) a to jen obcas. Dr mi doporucovala ve druhem trimestru vitaminove tablety pro tehotne nebrat vubec, protoze mimi pak hodne pribere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
6.2.06 18:05

Ahoj.

Také jsem brala Mamavit. Později jsem četnost ubírala, aby miminko nebylo moc velké.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
6.2.06 18:44

ahoj
před těhu při snažení a první asi 2měsíce jsem užívala Calibrum Babyplan, pak jsem na radu doktora nebrala nic a až od 7. měsíce obden Gravital, v čemž pokračuju dodnes neb ještě kojím a Gravital je i pro kojící.
 Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.2.06 21:17

Ahojky, já jsem asi 2 měsíce před otěhotněním brala Calibrum Babyplan, pak v druhém trimestru jsem začala brát Calibrum Mami, takže jsem brala vitamínky vlastně celé těhotenství, ale říká se, že když se bere moc vitamínů, tak miminko může být hodně velké. No naše Míša měla 4,15kg a 52 cm, tak nevím, jestlit to bylo tím… :roll:
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky