Tmavá čára na břichu

3
3.2.06 10:44

Tmavá čára na břichu

Mám 3.měsíce po porodu, všechno je ok, ale trápí mě jedna věc-tmavá čára vedoucí středem břicha. Vím, že je to normální, že se to dělá v těhotenství, ale já ji mám nějak moc výraznou, sahá mi až nad pupek a nechce se ztratit. Mám se s tím smířit, že už tam zůstane, nebo jí jde nějak pomoct, aby se ztratila? Léto se blíží, a tato čára určitě není vhodným doplňkem k dvojdílným plavkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.2.06 10:50

Ahoj,
mi ta tmavá čára sahala až k hrudní kosti a sama zmizela, když jsem po 9 měsících přestala kojit. Myslím, že je to různé, třeba Ti zmizí i dříve.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.2.06 10:57

Mam po porodu 8 mesicu a caru porad mam, sice trochu vybledla, ale je tam.
Mela by zmizet sama, asi az se ti srovnaji hormony (treba az prestanu kojit?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.2.06 10:59

Ahojky, neboj čára zmizí sama od sebe. Já sjem šest měsíců po porodu, stále kojím a čára zmizela vlastně ani přesně nevím kdy, ale někdy teď když se kouknu hodně z blízka, tak je jestě slaboučká, ale kromě mě si ji nikdo nevšimne. Takže vydž, chce to jen čas. Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.2.06 11:40

Ahoj,
tak já jsem čáru od pupíku v těhu neměla, ale teď ji má moje 3,5-měsíční dcera..........asi to taky zmizne........???
Měly to vaše děti?
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
3.2.06 12:09

Malýmu je už 9 měsíců, koukala jsem a čára tam pořád je i když daleko bledší. Mlíčko nevyrábím už 6 měsíců. Stejně je to zvláštní, že se najednou pigment takhle prazvláštně začne ukládat. Nevíte někdo čím to vlastně je? Zatím mám informace jen typu je to normální a víc nic.
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.2.06 12:38

Ahoj, ziadne strachy, ona zmizne, ale mne az rok po porode :lol:

• Citovat
  • Upravit
2612
3.2.06 13:07

já měla v prvním těhu čáru - vybledla asi půl roku po porodu. je viditelná jen při bližším zkoumání. ted v 18tt nemám čáru, ale kolečko kolem pupíku :lol: :lol: :lol: nevím, co je lepší 8)

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
3.2.06 13:20

Tak tak. Jsem v 21tt a mám kolečko :lol: ale hlavně jsem děsně chlupatá, takže usuzuju, že ve mně bují mužské hormony a asi začnem všechno kupovat do modra :lol: Teď trochu žertuju ale to ochlupení není vůbec nic příjemnýhom, zvlášť, když je vám zle, jako mně a na nějaké holení nemáte ani náladu ani sílu. Copak nohy, ty se mezi návštěvama u doktora skryjí do kozaček ale co ruce? A taky mám strach, že příště, až si budu upravovat intimní partije, tak zadřu strojek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
3.2.06 13:21

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
3.2.06 13:24

nápodobně josefko - to mě nenapadlo, že by ve mě mohl bujet testosteron :lol: :lol: :lol: uvidíme. z té první čáry byla „čárka“ :wink:

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.2.06 13:30

Ahoj,

žádnej strach, mě zmizela čára na břiše kolem 10 měsíce po porodu. Neboj nezůstane ti, jen to musíš ještě nějakou dobu vydržet.

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.2.06 14:42

Nechci brát naději „ochlupatělým“ maminkám těhulkám :D :D :D , ale já jsem na tom byla podobně (strojky to teda přežily :lol: ) a mám dvě holky cácorky :)
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
3.2.06 14:43

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.2.06 18:04